Χάβερτς: Δεν κάνει εργομετρικά στη Λεβερκούζεν κι ετοιμάζεται για Τσέλσι

Κώστας Ζάλιαρης
Χάβερτς: Δεν κάνει εργομετρικά στη Λεβερκούζεν κι ετοιμάζεται για Τσέλσι

bet365

Ο Κάι Χάβερτς έκανε μονάχα τεστ για τον κορονοϊό στις εγκαταστάσεις της Λεβερκούζεν καθώς οφείλει να υποβληθεί στην εξέταση, αλλά δεν πήρε μέρος στα πρώτα εργομετρικά, έχοντας πλέον το μυαλό του στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Τσέλσι!

Όπως αναφέρει η Bild σε δημοσίευμά της, ο νεαρός μεσοεπιθετικός αναμένεται πολύ σύντομα να έχει ολοκληρώσει την μετακίνησή του στους «μπλε» του Λονδίνου έναντι 100 εκατομμυρίων ευρώ κι άλλα 100 εκατομμύρια θα φτάσει συνολικά το ποσό που θα λάβει για ολόκληρο το συμβόλαιο που θα υπογράψει με το αγγλικό κλαμπ.

Τις προηγούμενες ημέρες και ενόψει των αγώνων της εθνικής ομάδας της Γερμανίας για το Nations League, ο Χάβερτς υποβλήθηκε, όπως όφειλε, σε τεστ για τον κορονοϊό προκειμένου να μπορεί να συμμετέχει στις υποχρεώσεις των «πάντσερ», ωστόσο, δεν πήρε μέρος στα εργομετρικά τεστ με τους υπόλοιπους παίκτες της Λεβερκούζεν.

Αυτό φανερώνει και το πόσο προχωρημένο είναι πλέον το θέμα της μεταγραφής του στην Τσέλσι, η οποία ευελπιστεί να μπορέσει να τον ανακοινώσει το συντομότερο δυνατό...

Διαβάστε επίσης:

Ο Χάβερτς θα κοστίσει 200 εκατομμύρια

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα