Μπορούσια Ντόρτμουντ: Ο... κορονοϊός έδιωξε τον Χάαλαντ από το κλαμπ

Μπορούσια Ντόρτμουντ: Ο... κορονοϊός έδιωξε τον Χάαλαντ από το κλαμπ

Gazzetta team
Μπορούσια Ντόρτμουντ: Ο... κορονοϊός έδιωξε τον Χάαλαντ από το κλαμπ

bet365

Ο υπεύθυνος ασφαλείας του κλαμπ διευκρίνισε ότι ζητήθηκε από τον Χάαλαντ να αποχωρήσει, όχι γιατί ήταν πιωμένος, αλλά επειδή η παρουσία του προκαλούσε συνωστισμό.

Η... εκδίωξη του Έρλινγκ Μπράουτ Χάαλαντ από νυχτερινό κλαμπ στη Νορβηγία χάλασε την μέχρι τώρα άψογη εικόνα του επιθετικού της Μπορούσια Ντόρτμουντ, αλλά διευκρινίστηκε ότι δεν έγινε για... λάθος λόγους.

«Ο Χάαλαντ δεν έπινε, κατανόησε την κατάσταση και συνεργάστηκε μαζί μας» εξήγησε ο Κρίστοφερ Νάσχαΐμ, επικεφαλής ασφαλείας του συγκεκριμένου κλαμπ για την αιτία πρόωρης αποχώρησης του 19χρονου επιθετικού.

«Εξαιτίας της παρουσίας του, πολλοί φίλαθλοι ήθελαν να βγάλουν φωτογραφία μαζί του και να πάρουν ένα αυτόγραφο και δεν μπορούσαμε να εγγυηθούμε την τήρηση των μέτρων για τον έλεγχο της πανδημίας του κορονοϊού. Γι' αυτό και τον προσκαλέσαμε να αποχωρήσει» πρόσθεσε ο Νάσχαΐμ στην εφημερίδα «Bild».

Στη Νορβηγία επιτρέπει την παρουσία 200 ατόμων σε κλειστούς χώρους, αλλά με υποχρεωτική την τήρηση απόστασης ενός μέτρου μεταξύ των παρευρισκομένων. Και αυτό, με τον Χάαλαντ στην αίθουσα, φάνταζε απλώς αδύνατο...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα