Μπάγερ Λεβερκούζεν: Όνειρο του Χάβερτς, η Premier League

Gazzetta team
Σύμφωνα με τον Βραζιλιάνο μπακ της Λεβερκούζεν, Γουέντελ, ο Κάι Χάβερτς έχει ως προτεραιότητα του να παίξει στην Αγγλία.

Τον θέλει η... μισή Ευρώπη. Η Μπάγερν Μονάχου και η Λίβερπουλ τον φλέρταραν έντονα, Άρσεναλ και Τσέλσι φέρονται έτοιμες να προσφέρουν πολλά λεφτά, ενώ και η Ρεάλ Μαδρίτης τον έχει στα (πολύ) σοβαρά υπόψη της, με την Μπάγερ Λεβερκούζεν να φέρεται να απέρριψε πρόταση 80 εκατομμυρίων ευρώ από την Βασίλισσα.

Από τις παραπάνω, βάσει επιθυμιών του Κάι Χάβερτς, τον πρώτο λόγο θα είχαν Λίβερπουλ, Άρσεναλ και Τσέλσι, αν σταθούμε στα λόγια του Γουέντελ, συμπαίκτη και φίλο του εξαιρετικά ταλαντούχου 21χρονου μεσοεπιθετικού.

«Ο Χάβερτς ονειρεύεται να παίξει στην Premier League. Αν πάει εκεί, θα μάθει πολλά. Έχει αυτή την επιθυμία και αν αποφασίσει να πάει στην Αγγλία, θα πετύχει» προέβλεψε ο Βραζιλιάνος μπακ των Ασπιρινών.

«Ψυχολογικά, οι Γερμανοί είναι πολύ συγκεντρωμένοι άνθρωποι. Είναι πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτό που θέλουν. Είναι ένας πολύ ολοκληρωμένος παίκτης. Μπορείς να τον βάλεις σέντερ φορ ή δεκάρι, λίγο πιο πίσω και ξέρει τι πρέπει να κάνει» πρόσθεσε ο Γουέντελ για τον Χάβερτς, ο οποίος έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πείσει και τους (ελάχιστους εναπομείναντες) δύσπιστους στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου (Σάββατο 4/7, 21:00).