Βέρντερ Βρέμης - Γκλάντμπαχ 0-0: Τετράδα με... γκέλα, ελπίζουν οι Πράσινοι (vid)

Βέρντερ Βρέμης - Γκλάντμπαχ 0-0: Τετράδα με... γκέλα, ελπίζουν οι Πράσινοι (vid)

bet365

Ελπίδας συνέχεια ο ανέλπιστος βαθμός για την Βέρντερ Βρέμης που συνεχίζει τη μάχη για έξοδο από την επικίνδυνη ζώνη, κρατώντας στο μηδέν (0-0) την Γκλάντμπαχ που εγκαταλείπει οριστικά την τροχιά του τίτλου.

Ο πρώτος «τριγμός» για την σούπερ πορεία της Γκλάντμπαχ από τη Λεβερκούζεν είχε και συνέχεια. Μετά την καθοριστική ήττα στο ντέρμπι 4αδας που την έβγαλε ουσιαστικά εκτός τροχιάς τίτλου, η Μπορούσια υπέστη δεύτερο σερί στραβοπάτημα και μάλιστα στην έδρα της προτελευταίας Βέρντερ (0-0), αλλά οι κραδασμοί περιορίστηκαν στο ελάχιστο. Την ίδια ώρα, η Λεβερκούζεν γνώριζε τη συντριβή από την Βόλφσμπουργκ κι έτσι ακόμα και ο ένας βαθμός για το σύνολο του Μάρκο Ρόζε ήταν αρκετός να το επαναφέρει στην 4η θέση.

Για δεύτερο σερί ματς μακριά από το γκολ, τα Πουλάρια δεν απείλησαν σχεδόν καθόλου στο δεύτερο μέρος και μοιραία παραχώρησαν τη λευκή ισοπαλία, που όμως μπορεί να αποβεί πολύτιμη για την ομάδα της Βρέμης.

Η Βέρντερ του Στέφανου Καπίνο που έμεινε στον πάγκο συνεχίζει να ελπίζει για την αναρρίχηση από την 17η και καταδικαστική θέση και πρόσθεσε ακόμη έναν βαθμό φτάνοντας τους 22. Μόλις δύο λιγότεροι από την Φορτούνα Ντίσελντορφ και μάλιστα με ένα χρωστούμενο ματς που υπό προϋποθέσεις μπορεί να της χαρίσει την έξοδο από την επικίνδυνη ζώνη.

Βέρντερ Βρέμης (Φλόριαν Κόχφελντ): Παβλένκα, Γκέμπρε Σελασιέ, Βελίκοβιτς, Μόισαντερ, Φριντλ, Έγκεσταϊν, Γκρος, Οσάκο (62' Μπιτενκούρτ), Κλάασεν, Σάρτζεντ (74' Ζέλκε), Ράσιτσα (86' Μπάρτελς)

Γκλάντμπαχ (Μάρκο Ρόζε): Ζόμερ, Ελβέντι, Γκίντερ, Γιάντσκε (71' Μπενσεμπαϊνί), Βεντ, Νόιχαους, Κράμερ (82' Μπένες), Λάινερ, Στιντλ (71' Χόφμαν), Πλεά, Τιράμ (82' Χέρμαν)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα