Παίκτες της Σάλκε συμμετείχαν παράνομα σε τοπικό τουρνουά ποδοσφαίρου

Κώστας Τόπας
Παίκτες της Σάλκε συμμετείχαν παράνομα σε τοπικό τουρνουά ποδοσφαίρου

bet365

Η Bundesliga επέστρεψε και πάλι, μετά το μεγάλο διάστημα απουσίας, ωστόσο αυτό δεν ισχύει και για τα πρωταθλήματα Ακαδημιών των γερμανικών ομάδων.

Οπως αναφέρουν δημοσιεύματα της Γερμανίας, ποδοσφαιριστές από τις Ακαδημίες της Σάλκε, συμμετείχαν μαζί με άλλα 150-200 άτομα σε τοπικό τουρνουά ποδοσφαίρου, χωρίς να έχουν την συγκατάθεση από την ομάδα.

Η συγκεκριμένη κίνηση φαίνεται πως εξόργισε τη διοίκηση των «ανθρακωρύχων» η οποία αναμένεται να επιβάλει βαρύ πρόστιμο σε όσους έλαβαν μέρος.

Το Σάββατο, αρκετοί ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων της Σάλκε, συναντήθηκαν στο αθλητικό κέντρο, Herderstrasse ώστε να συμμετάσχουν στο εν λόγω τουρνουά ποδοσφαίρου. Μιας και η αγωνιστική δράση στα πρωταθλήματα Υποδομών της χώρας, δεν έχει επιστρέψει ακόμα.

Ωστόσο, η εκδήλωση έγινε αμέσως αντιληπτή και η αστυνομία μετέβη στο αθλητικό κέντρο για να την σταματήσει. Βέβαια, οι Αρχές αναζητούν ακόμα τους διοργανωτές...

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

BUNDESLIGA NEWS FEED