Κάι Χάβερτς: «Καυτός» με την επανέναρξη της Bundesliga (vid)

Κάι Χάβερτς: «Καυτός» με την επανέναρξη της Bundesliga (vid)

Κάι Χάβερτς: «Καυτός» με την επανέναρξη της Bundesliga (vid)

bet365

Από εκεί που είχε σταματήσει συνέχισε ο Κάι Χάβερτς στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, σκοράροντας δις απέναντι στη Βέρντερ Βρέμης, φτάνοντας στα τρία διαδοχικά παιχνίδια πρωταθλήματος με γκολ και δείχνοντας πως το 2020 του πάει πολύ...

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός που προσφέρει τις υπηρεσίες του πότε ως εξτρέμ, πότε ως παρουσία στη γραμμή κρούσης, πότε ως 10άρι, συνέχισε τις εξαιρετικές του επιδόσεις με το... καλησπέρα στην επανέναρξη της Bundesliga έπειτα από το δίμηνο της αγωνιστικής απραξίας ελέω της πανδημίας.

Μετά τα ματς με τις Άντραχτ και Ρέιντζερς, που ήταν και τελευταία προ κορονοϊού, σκόραρε δις κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης με ισάριθμες κεφαλιές το βράδυ της Δευτέρας για να συνεισφέρει στη νίκη (4-1) της ομάδας του, κάνοντας το 3x3 στα τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει το «παρών».

Έχει συμμετοχή σε 16 τέρματα για τις «ασπιρίνες» στις πιο 13 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ, μέσα στο 2020 σε επίπεδο πρωταθλήματος έχει πλέον 6 γκολ σε 9 παιχνίδια, που ερμηνεύεται σε χρίσμα του σκόρερ κάθε 93 λεπτά ανά αγώνα.

Διαβάστε ακόμα: Κάι Χάβερτς: Ώρα να ξαναβρεί το πεντάλ με το γκάζι... (pics & vids)

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα