Η Λειψία ζητάει στήριξη από τους φαν της Premier League για… 2009 λόγους

Gazzetta team
Η Λειψία ζητάει στήριξη από τους φαν της Premier League για… 2009 λόγους

bet365

Η Bundesliga επαναρχίζει πρώτη-πρώτη και η Λειψία φροντίζει να πάρει με το μέρος της τους φιλάθλους της Premier League, με μια σειρά λόγων ίση με το έτος ίδρυσής της.

Η ανυπομονησία των ανθρώπων της Λειψίας είναι κάτι παραπάνω από εμφανής και όσο μετρούν αντίστροφα για τον αγώνα κόντρα στη Φράιμπουργκ (16/5, 16:30), το τιμ των social media παρουσιάζει λόγους για να την στηρίξεις το ΣΚ.

Συγκεκριμένα, οι Κόκκινοι Ταύροι απευθύνονται στους φαν της Premier League, που αναμένεται να στραφούν στην Bundesliga για να απολαύσουν και πάλι ποδόσφαιρο. Για το λόγο αυτό, δίνουν… 2009 λόγους στους followers στο twitter, καθένας και προς διαφορετική ομάδα, στην προσπάθειά της να συσπειρώσει τον κόσμο που θα έχει το βλέμμα πάνω στη Γερμανία τις προσεχείς εβδομάδες.

Ανάμεσα στους λόγους (που αμφιβάλλουμε αν θα φτάσουν τον ίδιο αριθμό με το έτος ίδρυσής της), η Λειψία τρόλαρε μάλιστα και την Τότεναμ, δίνοντας υπόσχεση ότι αν την στηρίξουν, θα αφήσουν τους Σπερς να… νικήσουν την επόμενη φορά που θα αναμετρηθούν, ως πικάρισμα μετά το 2/2 στους «16» του φετινού Champions League.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα