Ντιναμό Δρέσδης: Οριστική αναβολή στα ματς με Αννόβερο και Γκρόιτερ Φιρτ

Ντιναμό Δρέσδης: Οριστική αναβολή στα ματς με Αννόβερο και Γκρόιτερ Φιρτ

bet365

Έπειτα από την καραντίνα στην οποία μπήκε ολόκληρη η Ντιναμό Δρέσδης με κρούσματα κορονοϊού, δεν θα διεξαχθούν τις προσεχείς ημέρες οι αναμετρήσεις με το Αννόβερο και την Γκρόιτερ Φιρτ για τη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος.

Με την αντίστροφη μέτρηση για την επανέναρξη του γερμανικού ποδοσφαίρου να έχει πλέον φτάσει στην κορύφωσή της, αφού από το προσεχές Σαββατοκύριακο αν όλα συνεχίσουν να εξελίσσονται ομαλά, θα υπάρχει δράση, προέκυψε το πρόβλημα της Ντιναμό Δρέσδης.

Με τα κρούσματα κορονοϊού που προέκυψαν, η ομάδα μπαίνει σε καραντίνα και είναι λογικό να μην μπορεί να υπάρξει οποιαδήποτε αγωνιστική δραστηριότητα τουλάχιστον για το επόμενο 10ήμερο, πράγμα που σημαίνει και χαμένος χρόνος προετοιμασίας.

Έτσι, τα ματς με το Αννόβερο και την Γκρόιτερ Φιρτ που θα έρχονταν μέχρι και την επόμενη εβδομάδα, αναβάλλονται μέχρι νεοτέρας.

Πάντως, ήταν ξεκάθαρη η αναφορά πως το θέμα της Ντιναμό δεν θα επηρεάσει την επανέναρξη της ποδοσφαιρικής δραστηριότητας όπως έχει προγραμματιστεί...

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα