Κορονοϊός – CEO Bundesliga: «Η «υπόθεση Ντιναμό» δεν αμφισβητεί την συνέχιση της δεύτερης κατηγορίας»

Gazzetta team
Κορονοϊός – CEO Bundesliga: «Η «υπόθεση Ντιναμό» δεν αμφισβητεί την συνέχιση της δεύτερης κατηγορίας»

bet365

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Bundesliga, Κρίστιαν Σίφερτ, παραμένει ψύχραιμος απέναντι στις αμφιβολίες που προκάλεσε η καραντίνα όλης της ομάδας της Ντιναμό Δρέσδης και της αναβολής των δύο πρώτων αγώνων της στην δεύτερη κατηγορία.

Η καραντίνα 14 ημερών όλης της ομάδας της Ντιναμό Δρέσης λόγω συνολικά τριών κρουσμάτων κορονοϊού και η δεδομένη αναβολή των αγώνων της με το Ανόβερο (Κυριακή 17/5) και την Γκρόιτερ Φιρτ (23 ή 24/5), στην επανέναρξη της δεύτερης κατηγορίας του γερμανικού ποδοσφαίρου, ταρακούνησε τα σχέδια της Bundesliga για ολοκλήρωση της σεζόν.

Δεν άλλαξε, όμως, τα σχέδια της για επανέναρξη της σεζόν σε πρώτη και δεύτερη κατηγορία το επόμενο Σαββατοκύριακο, όπως ξεκαθάρισε ο εκτελεστικός διευθυντής της Λίγκας, Κρίστιαν Σίφερτ.

«Για την δεύτερη κατηγορία, αυτό σημαίνει προς το παρόν ότι από τα 81 παιχνίδια που απομένουν, δύο της Ντιναμό Δρέσδης δεν μπορούν να διεξαχθούν τώρα. Δεν αλλάζουμε τον στόχο, μόνο τα σχέδια. Στόχος παραμένει η ολοκλήρωση της σεζόν» επισήμανε ο Σίφερτ, μιλώντας στο δίκτυο «ZDF».

Τι θα συμβεί, όμως, αν μπουν και άλλες ομάδες σε καραντίνα; «Αυτό είναι εντελώς υποθετικό και, αυτή την στιγμή, η αναβολή δύο αγώνων της Ντιναμό δεν θέτει σε αμφιβολία την διεξαγωγή της δεύτερης κατηγορίας» πρόσθεσε ο ισχυρός άνδρας της Bundesliga, ο οποίος επανέλαβε ότι στόχος είναι η ολοκλήρωση της σεζόν στις 30 Ιουνίου, με δεδομένη πλέον και την διεξαγωγή αγώνων μεσοβδόμαδα.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα