Κορονοϊός - Bundesliga: Ο όρος του Yπουργείου Εργασίας για μάσκες σε παίκτες την ώρα του αγώνα

Gazzetta team
Κορονοϊός - Bundesliga: Ο όρος του Yπουργείου Εργασίας για μάσκες σε παίκτες την ώρα του αγώνα

bet365

Το Υπουργείο Εργασίας έθεσε όρο στην επανέναρξη της Bundesliga να φορούν όλοι οι παίκτες μάσκα κατά τη διάρκεια των αγώνων και το παιχνίδι να διακόπτεται αν πέφτει κάποια στο χορτάρι.

Bwin - Live στοίχημα darts με υψηλές αποδόσεις| 21+

Η επανέναρξη στην Bundesliga δρομολογείται για τις 9 Μαΐου σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις, αλλά οι αγώνες θα διεξάγονται κατόπιν ύψιστων μέτρων ασφαλείας.

Το Υπουργείο Εργασίας της Γερμανίας, μάλιστα, έχει καταρτίσει πλάνο με όλες τις παραμέτρους υγείας για να υπάρξουν και πάλι παιχνίδια κι ένα από αυτό θα είναι οι παίκτες να φορούν μάσκα, όχι για φιλανθρωπικό σκοπό όπως οι της Μπάγερν Μονάχου, αλλά σε όλο το 90λεπτο.

Όπως προέκυψε από τα σχετικά έγγραφα που διέρρευσαν, η πλευρά της κυβέρνησης (που θα δώσει και το τελικό πράσινο φως) σχεδιάζει ειδικές μάσκες που θα καλύπτουν την περιοχή της μύτης των ποδοσφαιριστών, καθώς και μικρά διαλείμματα ανά 15 λεπτά για να την βγάζουν και να φορούν καινούρια.

Ακόμη, αν σε κάποιον ποδοσφαιριστή η μάσκα πέσει στο χορτάρι, θα προκύπτει νέα διακοπή για να την επαναφέρει στη θέση της. Ασφαλώς, μιλάμε για μια ιδιότυπη ρύθμιση, που ενδέχεται να επηρεάσει και τον κανονικό ρυθμό των αναμετρήεων και μένει να δούμε αν θα το… δούμε κι αυτό να συμβαίνει ως συνέπεια της κρίσης του κορονοϊού στο ποδόσφαιρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα