Λίβερπουλ: Ο Ρόμπερτσον Νο.1 μεταγραφικός στόχος της Μπάγερν μετά τη φυγή Ντέιβις!

Newsroom
Λίβερπουλ: Ο Ρόμπερτσον Νο.1 μεταγραφικός στόχος της Μπάγερν μετά τη φυγή Ντέιβις!

bet365

Ο Σκωτσέζος αριστερός μπακ της Λίβερπουλ Άντι Ρόμπερτσον θεωρείται ο νούμερο 1 μεταγραφικός στόχος της Μπάγερν Μονάχου μετά τη συμφωνία του Αλφόνσο Ντέιβις με τη Ρεάλ.

Ο Σκωτσέζος διεθνής αριστερός μπακ, Άντι Ρόμπερτσον, βρίσκεται σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Daily Mail», στην κορυφή μιας λίστας πιθανών υποψηφίων για να αντικαταστήσει τον Αλφόνσο Ντέιβις της Μπάγερν, ο οποίος αναμένεται να ενταχθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης αυτό το καλοκαίρι.

Οι Βαυαροί γνωρίζουν ότι είναι εξαιρετικά δύσκολα να δελεάσουν τον Ρόμπερτσον για να αποχωρήσει από το Άνφιλντ, αλλά είναι αποφασισμένοι να... στρατολογήσουν έναν παίκτη από το πάνω ράφι για το αριστερό άκρο της άμυνάς τους, γι' αυτό θέτουν ψηλά το βλέμμα. Ο Ρόμπερτσον, ο οποίος μετακόμισε στο Μέρσισαϊντ από τη Χαλ έναντι 8 εκατομμυρίων λιρών το 2017, είναι μια εξαιρετικά δημοφιλής προσωπικότητα στη Λίβερπουλ και έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία του συλλόγου υπό τον Γιούργκεν Κλοπ.

Ο έμπειρος αμυντικός ο οποίος έχει κάνει πάνω από 280 εμφανίσεις για τη Λίβερπουλ και έχει κερδίσει κάθε μεγάλο τρόπαιο με τους Reds, έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο. Στον τελικό του Λιγκ Καπ, αγωνίστηκε για 87 λεπτά, σημειώνοντας καλή εμφάνιση πριν δώσει τη θέση του στον Κώστα Τσιμίκα που έδωσε την ασίστ για το νικητήριο τέρμα. Ο ανασταλτικός παράγοντας στην υπόθεσή του είναι η επικείμενη αποχώρηση του Κλοπ, η οποία θα μπορούσε να αλλάξει το τοπίο για ορισμένους παίκτες στο «Άνφιλντ».

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα