Μπάγερν Μονάχου: Σε ολόκληρη την ιστορία της Μπουντεσλίγκα, υπήρξε μόνο μια φορά χειρότερη από το ματς κόντρα στη Λεβερκούζεν

Newsroom
Μίλερ

bet365

Κόντρα στη Μπάγερ Λεβερκούζεν του Τσάμπι, η Μπάγερν δεν δημιούργησε ούτε μία ευκαιρία για γκολ σε όλο το ματς: αυτό συνέβη μόνο μία φορά στο παρελθόν, πριν από 29 χρόνια.

Η ήττα όπως αυτή που υπέστη το περασμένο Σάββατο εναντίον της Μπάγερ Λεβερκούζεν είναι ένα σχεδόν μοναδικό γεγονός στην ιστορία της Μπάγερν Μονάχου!

Οι Βαυαροί δεν είχαν παίξει τόσο άσχημα, από τον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας το 2012, τον οποίο έχασαν με 5-2 από την Μπορούσια Ντόρτμουντ του Γιούργκεν Κλοπ. Αλλά ούτε και σε εκείνη την περίπτωση η Μπάγερν δεν έδωσε μια εντύπωση τέτοιας ευθραυστότητας και αποδιοργάνωσης. Υπάρχει ένα στατιστικό που δείχνει τη φρικτή στιγμή του Τούχελ και του συνόλου του και είναι ο αριθμός των ευκαιριών για γκολ που δημιουργήθηκαν στα ενενήντα λεπτά κόντρα στη Λεβερκούζεν: ένα σταθερό μηδέν.

Από τη σεζόν 1989/1990, το περιοδικό Kicker παρακολουθεί όλα τα γκολ που σημείωσαν όλες οι ομάδες της Bundesliga σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος. Από εκείνη τη σεζόν μέχρι φέτος, η Μπάγερν έτυχε να τελειώσει ξανά έναν αγώνα χωρίς καν να πλησιάσει την αντίπαλη εστία: ήταν στις 10 Νοεμβρίου 1995, μια ισοπαλία 0-0 εναντίον της Χάνσα Ρόστοκ.

Κόντρα στη Λεβερκούζεν – ακόμα αήττητη αυτή τη σεζόν – η Μπάγερν κατάφερε μόλις εννέα σουτ, το χαμηλότερο ποσοστό που καταγράφηκε αυτή τη σεζόν. Για να βρεις άλλη μια τόσο απογοητευτική επιθετική απόδοση, πρέπει να γυρίσεις τον χρόνο πίσω στην περσινή σεζόν, σε έναν εντός έδρας αγώνα με τη Βόλφσμπουργκ. Σε εκείνη την περίπτωση, ωστόσο, η Μπάγερν κατάφερε να κερδίσει (4-2), παρότι έπαιζε με έναν παίκτη λιγότερο από το 54ο λεπτό.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα