Μπάγερ Λεβερκούζεν - Γκλάντμπαχ 0-0: Τρίτη και... φαμακερή για τις Ασπιρίνες

Ιάσονας Θεριός
leverkusen_sad

bet365

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν δεν κατάφερε να βρει για τρίτο σερί ματς γκολ νίκης στο τέλος και είδε την Γκλάντμπαχ να της αποσπά τη λευκή ισοπαλία (0-0). Παρέμεινε αήττητη και στην κορυφή, αλλά η διαφορά της από την Μπάγερν μειώθηκε στους δύο βαθμούς.

Αυτή τη φορά η... ρέντα δεν της χαμογέλασε και η Μπάγερ Λεβερκούζεν υποχρεώθηκε να πετάξει στα σκουπίδια δύο βαθμούς στην κούρσα της για το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της. Οι Ασπιρίνες είχαν βρει το γκολ της νίκης στις καθυστερήσεις και τις δύο προηγούμενες αγωνιστικής κόντρα σε Λειψία και Άουγκσμπουργκ, αλλά αυτό δεν συνέβη κόντρα στην Γκλάντμπαχ η οποία έμεινε όρθια στην «BayArena» και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με το 0-0.

Αήττητη και πρωτοπόρος παραμένει η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο που νιώθει όμως πλέον «καυτή» την ανάσα της Μπάγερν Μονάχου στο σβέρκο της, μιας και οι Βαυαροί με το τρίποντο κόντρα στην Άουγκσμπουργκ μείωσαν στο -2. Στη 12η θέση συνεχίζουν τα Πουλάρια.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και έψαχναν πιο ενεργητικά το γκολ ωστόσο σπατάλησαν τις καλές τους στιγμές με Αμίρι, Βιρτς, Γκριμάλδο και Φρίμπονγκ.

Στις καθυστερήσεις ο Τέγια βρέθηκε στην καρδιά της περιοχής αλλά το τελείωμά του ήταν πολύ αδύναμο, με τον Άγγλο εξτρέμ να σπαταλά μια τεράστια ευκαιρία για τη νίκη.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα