Ντόρτμουντ: Τα «τρελά» νούμερα από τις πωλήσεις της φανέλα του Σάντσο

Ντόρτμουντ: Τα «τρελά» νούμερα από τις πωλήσεις της φανέλα του Σάντσο

Newsroom
Ντόρτμουντ: Τα «τρελά» νούμερα από τις πωλήσεις της φανέλα του Σάντσο

bet365

Ο Τζέιντον Σάντσο έχει επιστρέψει στο «Βεστφάλεν» μια βδομάδα και ήδη αποζημιώνει τους ανθρώπους της ομάδας εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου...

Η επιστροφή του Τζέιντον Σάντσο στην Μπορούσια Ντόρτμουντ μονοπώλησε τα πρωτοσέλιδα στα πρώτα στάδια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Αφού έκανε το δεύτερο ντεμπούτο του με τον σύλλογο εκτός έδρας με την Ντάρμσταντ την 17η αγωνιστική, ο 23χρονος κατάφερε γρήγορα να δείξει στους πιστούς της Ντόρτμουντ τι τους έλειπε...

Εκτός από τα αμιγώς αγωνιστικά ο Άγγλος ξεπληρώνει στην Ντόρτμουντ την εμπιστοσύνη που του έδειξε και στο οικονομικό πεδίο. Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται οι Βεστφαλοί θα καταβάλουν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3 εκατομμύρια ευρώ για τις υπηρεσίες του Σάντσο μέχρι το τέλος της σεζόν, ποσό που ήδη μειώνεται μέρα με τη μέρα!

Σύμφωνα με την Bild, η φανέλα με το νούμερο 10 του Σάντσο έχει κάνει πάνω από 5.000 πωλήσεις την πρώτη εβδομάδα από τη στιγμή που πουλήθηκε από τον σύλλογο. Αυτό έχει αποφέρει τελικά στην Ντόρτμουντ και στους προμηθευτές της μέχρι και 500.000 ευρώ σε πωλήσεις ήδη.

Με τους οπαδούς να συρρέουν στο κατάστημα του συλλόγου για να αγοράσουν τη φανέλα του, υπήρξε επίσης σημαντική αύξηση στον αριθμό των προβολών που συγκεντρώθηκαν στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης της Ντόρτμουντ. Μπορεί ο Άγγλος να έχει επιστρέψει στον σύλλογο μόλις μια εβδομάδα, αλλά σίγουρα έχει αφήσει το στίγμα του ήδη!

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα