Σάντσο: Πάει άμεσα στη Βεστφαλία για να τελειώσει την επιστροφή του στην Ντόρτμουντ

Βασίλης Μπαλατσός
sancho_manchester_united

bet365

Σύμφωνα με το Athletic η Μπορούσια Ντόρτμουντ αισιοδοξεί πως ο Τζέιντον Σάντσο θα ταξιδέψει στη Γερμανία την Τετάρτη (10/1) για να ολοκληρώσει το δανεισμό του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μετά από 2,5 χρόνια ο Τζέιντον Σάντσο ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ντόρτμουντ. Εδώ και μήνες ο Άγγλος εξτρέμ βρίσκεται στον «πάγο» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λόγω πειθαρχικού παραπτώματος και της στάσης του να μην απολογηθεί στον Έρικ Τεν Χαγκ. Οι Βεστφαλοί ευνοήθηκαν από τις συγκυρίες και είναι έτοιμοι να κάνουν και πάλι δικό τους τον 23χρονο winger με εξάμηνο δανεισμό αντί ενός ενοικίου της τάξης των 3,5 εκατομμυρίων λιρών.

Οι εξελίξεις αναμένονται άμεσες και σύμφωνα με το Athletic η Μπορούσια αισιοδοξεί πως ο Σάντσο θα ταξιδέψει την Τετάρτη (10/1) στη Βεστφαλία για να ολοκληρώσει τη «μετακόμιση» του. Προς το παρόν απομένουν μόνοι οι υπογραφές για να επισημοποιηθεί το deal. Η Ντόρτμουντ θα καλύψει μέρος των απολαβών του Σάντσο.

Σε τέσσερα χρόνια με τη φανέλα των Γερμανών μέτρησε 137 εμφανίσεις, με 50 γκολ και 64 ασίστ. Θυμίζουμε πως ο Σάντσο είναι η τρίτη ακριβότερη πώληση στην ιστορία της Ντόρτμουντ, καθώς τον είχε πουλήσει στους Κόκκινους Διαβόλους αντί 85 εκατομμυρίων ευρώ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα