Ντόρτμουντ - Μάιντς 1-1: Ούτε την ουραγό Μπορούσια, απομακρύνεται η τετράδα

Βασίλης Μπαλατσός
dortmund

bet365

Η Ντόρτμουντ έμεινε στην ισοπαλία με την ουραγό Μάιντς στη Βεστφαλία με σκορ 1-1 και έχασε βαθμούς για τέταρτη διαδοχική αγωνιστική της Bundesliga. Ματσάρα χωρίς νικητή στο Χόφενχαϊμ.

Η Ντόρτμουντ έχασε κι άλλο έδαφος στη «μάχη» της τετράδας. Οι Βεστφαλοί έμειναν στο 1-1 με την ουραγό Μάιντς, εντός έδρας, έφτασαν τις τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη, έχοντας απολογισμό τρεις ισοπαλίες - μια ήττα και παραμένουν στην 5η θέση της βαθμολογίας με 27 βαθμούς, στο - 4 από την 4η Στουτγκάρδη, η οποία έχει και ματς λιγότερο. Στη 15η θέση οι φιλοξενούμενοι με 10 βαθμούς και είναι σε τετραπλή ισοβαθμία με τις τρεις ομάδες που βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού.

Μόλις στο 8' ο Μπιόν - Γκίτενς σημάδεψε με σουτ το οριζόντιο δοκάρι. Στο 29' η Ντόρτμουντ κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο, ο Γιούλιαν Μπραντ το ανέλαβε και με απευθείας εκτέλεση άνοιξε το σκορ.

Στο 31' η Μπορούσια είχε και δεύτερο δοκάρι, αυτή τη φορά με το δυνατό σουτ του Μαρσέλ Σάμπιτσερ. Οι Βεστφαλοί δεν κατάφεραν να βρουν άλλο γκολ και το πλήρωσαν. Στο 43' ο Μουένε έβγαλε τη σέντρα, ο Φαν Ντεν Μπεργκ πήρε την κεφαλιά, σημάδεψε το δοκάρι και ο Κόμπελ δεν μπόρεσε να αποσοβήσει την παραβίαση της εστίας του. Η Ντόρτμουντ δεν κατάφερε να βρει το γκολ της νίκης και το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Ματσάρα δίχως νικητή στην «PreZero Arena»

Χόφενχαϊμ και Ντάρμσταντ ήρθαν ισόπαλες με σκορ 3-3 στην έδρα της πρώτης. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 14', χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αντρέι Κράμαριτς. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν εννέα λεπτά αργότερα, με το τέρμα του Λούκα Πφάιφερ, ωστόσο, η ομάδα του Πελεγκρίνο Ματαράτσο πήρε και πάλι το προβάδισμα, αυτή τη φορά με το γκολ του Ίλας Μπεμπού στο 28ο λεπτό. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά και έφεραν το ματς και πάλι στα ίσα στο 57', με το τέρμα του Τιμ Σκάρκε.

Η Χόφενχαϊμ βρήκε και πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα και με τον Μπεμπού να κάνει «ντοπιέτα» στο 66', πήρε ξανά το προβάδισμα. Η ομάδα του Τόρστεν Λίμπερκνεχτ λίγο πριν το φινάλε του αγώνα, επέστρεψε και πάλι ισοφαρίζοντας για το τελικό 3-3, με σκόρερ τον Τιμ Σκάρκε. Με αυτή την ισοπαλία η Χόφενχαϊμ βρίσκεται στην 6η θέση με 24 βαθμούς και η Ντάρμσταντ παρέμεινε στην τελευταία θέση της Bundesliga με δέκα πόντους.

Βαθμολογία

Bundesliga

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα