Στουτγκάρδη - Λεβερκούζεν 1-1: Χαμένη ευκαιρία για τις Ασπιρίνες, αλλά στο +4 από Μπάγερν

Νίκος Κικίδης
Στουτγκάρδη - Λεβερκούζεν

bet365

Η Λεβερκούζεν κόλλησε στην έδρα της Στουτγκάρδης, έμεινε στο 1-1 και απέτυχε να αυξήσει τη διαφορά στο εξάποντο από τη δεύτερη Μπάγερν.

Η Άιντραχτ είχε φροντίσει να της κάνει ένα προσωπικό δώρο με το εκκωφαντικό 5-1 απέναντι στη Μπάγερν, αλλά η Λεβερκούζεν δεν κατάφερε να το ανοίξει. Στο απαιτητικό ματς στην έδρα της Στουτγκάρδης, οι Ασπιρίνες δεν μπόρεσαν να πάρουν το διπλό που θα τους έστελνε στο +6 από τους Βαυαρούς, περιορίστηκαν στο 1-1 και μαζί στο +4 (με ματς περισσότερο) από τους διώκτες τους.

Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο στο πρώτο μέρος, καθώς η Στουτγκάρδη κυριάρχησε στο ξεκίνημα του αγώνα και προηγήθηκε δίκαια με γκολ του Φούριχ (40΄). Με το καλημέρα του β΄μέρους ωστόσο η Λεβερκούζεν έφτασε στην ισοφάριση με όμορφο πλασέ του Βιρτζ (47΄), ενώ στιγμές αργότερα ο Τσάκα άγγιξε την ανατροπή με σουτάρα που τράνταξε το δοκάρι.

Καθώς ο χρόνος κυλούσε οι Ασπιρίνες ενέτειναν την πίεση, απείλησαν στο 88΄με οβίδα του Τα που πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι, αλλά τελικά έμειναν μακριά από τη νίκη για δεύτερη σερί αγωνιστική.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα