Ντόρτμουντ - Λειψία 2-3: Διπλό τετράδας για τους Ταύρους

Νίκος Κικίδης
Λειψία

bet365

Με αριθμητικό πλεονέκτημα για 75 λεπτά, η Λειψία τιμώρησε τη Ντόρτμουντ και με το τελικό 3-2 έχει τον πρώτο λόγο για την τετράδα στη Bundesliga.

Πρόσω ολοταχώς για μια θέση στην πρώτη τετράδα έβαλε η Λειψία, η οποία επικράτησε 3-2 επί της Ντόρτμουντ και αύξησε τη διαφορά τους στους τέσσερις βαθμούς.

Η αποβολή του Χούμελς στο 15΄έβαλε σε βάσανα από νωρίς τους Βεστφαλούς που βρέθηκαν τελικά πίσω στο σκορ στο 32΄από αυτογκόλ του Μπενσεμπαϊνί, προτού ο Ζούλε στείλει τις δυο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ωστόσο η Λειψία εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και ανάκτησε το προβάδισμα στο 54΄με τον Μπάουμγκάρτνερ. Στις καθυστερήσεις ο Πόουλσεν πρόσθεσε το κερασάκι στην τούρτα, με τη Ντόρτμουντ απλώς να μειώνει στο τελικό 3-2 με σκόρερ τον Φίλκρουγκ στο 90+3'.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα