Bundesliga: «Διπλό» με πεντάρα για την Άουγκσμπουργκ, έκανε επιτέλους... σεφτέ η Κολωνία

Ιάσονας Θεριός
augsburg_winn

bet365

Με το εντυπωσιακό 5-2 πέρασε από την έδρα της Χάιντενχαϊμ η Άουγκσμπουργκ, που ανέβηκε στην 10η θέση της Bundesliga. «Λύγισε» την Γκλάντμπαχ η Κολωνία και πήρε την πρώτη της φετινή νίκη.

Εντυπωσιακή η Άουγκσμπουργκ, έστησε... πάρτι στην έδρα της Χάιντενχαϊμ σε ματς με φοβερό θέαμα. Οι Βαυαροί επικράτησαν της νεοφώτιστης με 5-2 και ανέβηκαν στη 10η θέση της Bundesliga. Με δύο γκολ των Κλάιντιστ και Μπέστε στο 17΄και το 18' οι γηπεδούχοι πήραν από νωρίς προβάδισμα, ωστόσο το σύνολο του Τόρουπ δεν τους άφησε περιθώρια νίκης. Τιτζ, Πέντερσεν και Ντεμίροβιτς (29', 41', 42') ολοκλήρωσαν την ανατροπή πριν την ανάπαυλα και οι Ουντοκάι και Ρέξμπεκαϊ στο δεύτερο μέρος διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Νωρίτερα, η Κολωνία πήρε την πρώτη της φετινή νίκη και μια... μικρή βαθμολογική ανάσα. Οι Τράγοι υπέταξαν με 3-1 την Γκλάντμπαχ εντός έδρας και ξεκόλλησαν από τον πάτο της βαθμολογίας, ανεβαίνοντας πλέον στην 16η θέση της Bundesliga. Στη 13η συνεχίζουν τα Πουλάρια.

Ο Κάιντς άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 9' από την άσπρη βούλα και με τον ίδιο τρόπο έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του στο 76ο λεπτό, μετά την προσωρινή μείωση της Γκλάντμπαχ με τον Ελβέντι στο 63', ενώ ο Κονέ είχε αφήσει τους φιλοξενούμενους με δέκα παίκτες από το 72'. Ο Βάλντσμιντ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο 90'.

Η βαθμολογία της Bundesliga

Η βαθμολογία της Bundesliga

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα