Μπάγερ Λεβερκούζεν - Κολωνία 3-0: «Ακάθεκτες» οι Ασπιρίνες, δεν... το κουνάνε από την κορυφή

Ιάσονας Θεριός
bayer_leverkusen

bet365

Δεν... σταματά πουθενά η Μπάγερ Λεβερκούζεν, που συνέτριψε 3-0 την Κολωνία εντός έδρας και εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας της Bundesliga.

Η απίθανη φέτος Μπάγερ Λεβερκούζεν συνεχίζει τη φοβερή της πορεία στην Bundesliga. Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο έστησε πάρτι κόντρα στην Κολωνία, την οποία διέλυσε με εντός έδρας τριάρα και διατήρησε την... καπαρωμένη θέση της στην κορυφή του πρωταθλήματος. Ουραγός και με τέσσερις διαδοχικές ήττες συνεχίζει η αντίπαλός τους, για την οποία έμεινε στον πάγκο ο Δημήτρης Λημνιός.

Από νωρίς έθεσαν βάσεις νίκης οι Ασπιρίνες που με τα τέρματα των Χόφμαν και Φριμπόνγκ στο 22' και το 32' πήραν αέρα δύο τερμάτων και απλοποίησαν τα πράγματα. Ο «καυτός» Μπόνιφεϊς (έξι γκολ σε επτά εμφανίσεις στο πρωτάθλημα) στο 67ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα