Bundesliga: Πρώτη ήττα για Άιντραχτ, πάτησε κορυφή η Λεβερκούζεν

Νίκος Κικίδης
gotze_eintracht

bet365

Η Άιντραχτ δεν πρόλαβε να βγάλει τον Σεπτέμβριο χωρίς ήττα και λύγισε για πρώτη φορά φέτος στην έδρα της Βόλφσμπουργκ με 2-0. Τριάρα και κορυφή η Λεβερκούζεν, ακολουθεί η Στουτγκάρδη.

Το σερί της ισοπαλίας... έσπασε στην έδρα της Βόλφσμπουργκ για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Conference League δεν τα κατάφερε κόντρα στους Λύκους, οι οποίοι πήραν τη νίκη με 2-0 και προσπέρασαν στο +5 τους φιλοξενούμενους που έμειναν στην 8η θέση της Bundesliga. Το σκορ για τη Βόλφσμπουργκ άνοιξε ο Βιντ στο 31΄, με την αποβολή του Γκέτσε στο 59΄να απλοποιεί ακόμα περισσότερο τη αποστολή των Λύκων. Στο 84΄ο Βιντ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα και υποχρέωσε τους Αετούς στην πρώτη ήττα της σεζόν.

Συνεχίζει το σερί της και επέστρεψε στην κορυφή η Λεβερκούζεν

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο συνεχίζει να πετάει... φωτιές. Οι Ασπιρίνες επιβλήθηκαν της Μάιντς, εκτός έδρας, με 3-0 και συνεχίζουν αήττητες με πέντε νίκες σε έξι αγωνιστικές. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 18' με το αυτογκόλ του Φαν Ντεν Μπεργκ και στο 59' ο Γκριμάλδο με απευθείας εκτέλεση φάουλ έδωσε «αέρα» δυο τερμάτων στην ομάδα του. Στο 65' ο Χόφμαν διαμόρφωσε το 3-0, το οποίο έμεινε μέχρι το φινάλε.

Η Στουτγκάρδη συνεχίζει την πορεία πρωταθλητισμού

Μέχρι στιγμής η Στουτγκάρδη είναι η ευχάριστη έκπληξη της Bundesliga. Οι Σουηβοί επικράτησαν στην έδρα της Κολωνίας με 2-0 και έφτασαν τις πέντε νίκες σε τέσσερις αγωνιστικές, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι διαδοχικές. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Ουντάβ, ο οποίος σκόραρε και τα δυο γκολ (68' - 88').

«Καθάρισε» για τη Χαϊντενχάιμ ο Μπέστε

Η Χαϊντενχάιμ επικράτησε με 1-0 της Ουνιόν Βερολίνου εντός έδρας. Σε ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς πολλές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, οι γηπεδούχοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα και πέτυχαν το γκολ που έκρινε το ματς στο 59ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Γιαν Νίκλας Μπέστε εξαπέλυσε έναν «κεραυνό» και η μπάλα κατέληξε στο αριστερό «παραθυράκι» του Φρέντερικ Ρόνοβ, ο οποίος δεν μπορέσε να αντιδράσει. Με αυτό το τρίποντο η Χαϊντενχάιμ σκαρφάλωσε στην 9η θέση με επτά βαθμούς.

Πρώτη νίκη για τα Πουλάρια

Η Γκλάντμπαχ πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη φετινή Bundesliga, καθώς επικράτησε εκτός έδρας της Μπόχουμ με 3-1. Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους ο Νόιχαους στο 27'. Δέκα λεπτά αργότερα, η ομάδα του Τζεράρντο Σεοάνε έκανε δύο τα τέρματά της, με σκόρερ τον Πλεά. Ο ίδιος παίκτης στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνο, πέτυχε το τρίτο τέρμα για την ομάδα του και δεύτερο προσωπικό. Στην επανάληψη η Μπόχουμ κατάφερε να μειώσει το σκορ στο 69', με σκόρερ τον Άντονι Λοσίγια, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-3. Η Γκλάντμπαχ με το πρώτο της τρίποντο στη σεζόν, ανέβηκε στη 13η θέση με πέντε βαθμούς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα