Στεργίου μεταγραφή: Πήρε το... χρίσμα του αντικαταστάτη του Μαυροπάνου και ανακοινώθηκε από τη Στουτγκάρδη

Στεργίου μεταγραφή: Πήρε το... χρίσμα του αντικαταστάτη του Μαυροπάνου και ανακοινώθηκε από τη Στουτγκάρδη

stergiou

bet365

Παίκτης της Στουτγκάρδης και... αντικαταστάτης του Ντίνου Μαυροπάνου είναι με κάθε επισημότητα ο Λεωνίδας Στεργίου, ο οποίος θα περάσει τη σεζόν ως δανεικός με οψιόν αγοράς στους Σουηβούς.

Από Έλληνα σε... Έλληνα με ελβετικό διαβατήριο πάει η Στουτγκάρδη! Ο Ντίνος Μαυροπάνος αναμένεται να ανανακοινωθεί άμεσα από τη Γουέστ Χαμ, με τον Λεωνίδα Στεργίου έτοιμο να φορέσει το κοστούμι του και να προσγειώνεται στον κόσμο της Bundesliga.

Οι Σουηβοί ανακοίνωσαν τον μονοετή δανεισμό του διεθνούς στόπερ από τη Σεντ Γκάλεν, διατηρώντας μάλιστα οψιόν αγοράς ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, σε ένα deal που ήδη είχε «κλείσει».

Ο 21χρονος, που βρίσκεται από έφηβος στις ακαδημίες της ελβετικής ομάδας, έχει φορέσει τη φανέλα της εθνικής της σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, ενώ την περυσινή σεζόν κατέγραψε με τη Σεντ Γκάλεν 39 εμφανίσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα