Τούχελ: Κατέβασε το σορτσάκι του Μανέ στην προπόνηση της Μπάγερν (vid)

Τούχελ: Κατέβασε το σορτσάκι του Μανέ στην προπόνηση της Μπάγερν (vid)

Η πλάκα του Τούχελ στον Μανέ στην προπόνηση της Μπάγερν

bet365

«Πειραχτήρι» αποδείχθηκε ο Τόμας Τούχελ στην τελευταία προπόνηση της Μπάγερν, με τον Γερμανό τεχνικό να κατεβάζει το σορτσάκι του Σαντιό Μανέ.

Σημάδια... ανάκαμψης παρουσιάστηκαν στο κλίμα της Μπάγερν, με τον Τόμας Τούχελ να κάνει πλάκα στον Σαντιό Μανέ στην τελευταία προπόνηση.

Συγκεκριμένα ο Γερμανός τεχνικός περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να κατεβάσει το... σορτσάκι του ανυποψίαστου Μανέ, ενώ στη συνέχεια απομακρύνθηκε γρήγορα για να μην «προδοθεί» στα μάτια του Σενεγαλέζου.

Μια στιγμή που φαίνεται να σηματοδοτεί μια βελτίωση στο γενικότερο κλίμα εντός της ομάδας, η οποία τις τελευταίες εβδομάδες ταλαιπωρήθηκε από αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά προβλήματα.

Ειδικά ο Μανέ βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα μετά το επεισόδιο που είχε με τον Λιρόι Σανέ στο φινάλε του πρώτου ημιτελικού του Champions League κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι και το μέλλον του στην ομάδα παραμένει μέχρι και σήμερα αβέβαιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα