Τούχελ: «Τρελάθηκε» στην προπόνηση με τους παίκτες της Μπάγερν και... ξέσπασε σε προπονητικό κοντάρι

Τούχελ: «Τρελάθηκε» στην προπόνηση με τους παίκτες της Μπάγερν και... ξέσπασε σε προπονητικό κοντάρι

Ο Τούχελ έπιασε δουλειά στην Μπάγερν

bet365

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Τόμας Τούχελ, έγινε έξω φρενών με τους ποδοσφαιριστές του κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Πέμπτης (27/4) και την... πλήρωσε ένα προπονητικό κοντάρι.

Η θητεία του Τόμας Τούχελ στην Μπάγερν Μονάχου δεν έχει ξεκινήσει καλά. Μέχρι στιγμής ο Γερμανός τεχνικός μετράει δυο νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και τρεις ήττες, αποκλείστηκε τόσο από το κύπελλο κόντρα στη Φράιμπουργκ όσο και από το Champions League ενάντια στη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ έχει μείνει ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ.

Η πίεση την οποία καλείται να αντέξει ο Τούχελ για να κάνει την ανατροπή και να πάρει το πρωτάθλημα δημιουργεί εκνευρισμό. Κατά τη διάρκεια του «διπλού» στην προπόνηση της Πέμπτης (27/4) ο 49χρονος κόουτς... τρελάθηκε με την εικόνα των παικτών του και πάνω στα νεύρα του... διέλυσε ένα προπονητικό κοντάρι με το πόδι του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα