Ουνιόν Βερολίνου: Ευχήθηκε στον οδηγό του πούλμαν της (vid)

Ουνιόν Βερολίνου: Ευχήθηκε στον οδηγό του πούλμαν της (vid)

union_berlin

bet365

Ο γερμανικός σύλλογος δημοσίευσε ένα βίντεο στο Twitter για να γιορτάσει τα γενέθλια του οδηγού που μεταφέρει την αποστολή της ομάδας.

Σε ένα ομαδικό άθλημα όπως το ποδόσφαιρο, η επίτευξη ενός στόχου εξαρτάται από την ομαδική προσπάθεια. Όσο κλισέ κι αν ακούγεται αυτό. Όσο περισσότερο ένας σύλλογος λειτουργεί με όρους οικογένειας, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες επιτυχίας.Δεν είναι μόνο η συμβολή των παικτών που βγαίνουν στο γήπεδο, αλλά και πολλών άλλων ανθρώπων: τεχνικό προσωπικό, μάνατζερ, εργαζόμενοι στις αποθήκες, γιατροί, μάγειρες και πολλοί άλλοι. Οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από τους προβολείς, που δεν είναι ορατοί και γνωστοί στο κοινό, αλλά η προσφορά τους είναι ζωτικής σημασίας μέσα σε έναν οργανισμό. Και ως εκ τούτου θα πρέπει να γιορτάζονται εξίσου με τους «ήρωες» της ομάδας.

Η Ουνιόν Βερολίνου είναι ένας σύλλογος που έχει προφανώς κατανοήσει την σημαντικότητα της ομαδικότητας. Ο γερμανικός σύλλογος,γιόρτασε εχθές τα γενέθλια του οδηγού του λεωφορείου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σαν να ήταν ποδοσφαιριστής της ομάδας. Με τα ίδια γραφικά, δίνοντάς του την ίδια σημασία. Στο Twitter, μάλιστα, ο σύλλογος δημιούργησε ένα βίντεο αφιερωμένο στον οδηγό με το όνομα Μάρτιν. Το βίντεο δείχνει τον οδηγό με τη φανέλα της Ουνιόν Βερολίνου, να χαμογελά και να κουνά τα χέρια του σαν να γυρίζει το τιμόνι του λεωφορείου του. Το ίδιο έκανε και παλαιότερα και με αφορμή τα γενέθλια του γιατρού της ομάδας: ένα βίντεο με την ίδια μουσική και τα ίδια γραφικά.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα