Μπάγερν Μονάχου: «Ήμασταν νωθροί», ο Νάγκελσμαν «επιτίθεται» στους παίκτες του

Newsroom
Τόσο ο προπονητής όσο και ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τη συμπεριφορά των παικτών της ομάδας στο παιχνίδι κόντρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν (1-2) την Κυριακή.

Σίγουρα, η σεζόν της Μπάγερν Μονάχου δεν είναι η καλύτερη. Οι Βαυαροί απέκλεισαν μεν την Παρί Σεν Ζερμέν στα νοκ άουτ του Champions League, αλλά δυσκολεύονται πολύ να παίξουν το ποδόσφαιρό τους στο πρωτάθλημα.

Στο τελεταίο χρονικά παιχνίδι κόντρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, η πρωταθλήτρια Γερμανίας άνοιξε το σκορ με τον Κίμιχ, αλλά τα πέναλτι των «ασπιρίνων» (δια ποδός Παλάσιος) της κόστισαν (2-1) αφού έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας, παραχωρώντας το... ρετιρέ στην Μπορούσια Ντόρτμουντ.

«Με εξαίρεση το τελευταίο δεκάλεπτο, ήμασταν η χειρότερη ομάδα», ανέφερε ο προπονητής Γιούλιαν Νάγκελσμαν μετά τον αγώνα. «Σήμερα ήμασταν νωθροί. Αμυντικά και επιθετικά, κάποιοι παίκτες πήραν "μηδέν".», ξέσπασε.

Εκνευρισμένος με την εικόνα της ομάδας ήταν και ο αθλητικό διευθυντής Χασάν Σαλιμάχιτζιτς. «Δεν είναι αυτό που αντιπροσωπεύει η Μπάγερν Μονάχου. Αδειάσαμε. Αφήσαμε να μας καταβάλει μια ομάδα που έπαιζε ακόμα Πέμπτες», βροντοφώναξε ο πρώην δεξιός μπακ στη μεικτή ζώνη.

«Σπάνια έχω δει τόσο λίγη επιθυμία», πρόσθεσε.