Μπάγερ Λεβερκούζεν - Χέρτα Βερολίνου 4-1: Εμφατικές Ασπιρίνες επέστρεψαν στις νίκες

Ιάσονας Θεριός
Μπάγερ Λεβερκούζεν - Χέρτα Βερολίνου 4-1: Εμφατικές Ασπιρίνες επέστρεψαν στις νίκες

bet365

Φοβερή ήταν η Μπάγερ Λεβρκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο, που με πρωταγωνιστές τους Φριμπόνγκ και Ντιαμπί σκόρπισε με τεσσάρα τη Χέρτα Βερολίνου και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές.

Κανένα περιθώριο ελπίδας να πάρει κάτι από το ματς δεν άφησε στη Χέρτα Βερολίνου η Μπάγερ Λεβερκούζεν που με το «ηχηρό» εντός έδρας 4-1 επέστρεψε στα τρίποντα, έχοντας μια ήττα και μια ισοπαλία στα δύο προηγούμενα παιχνίδια της Bundesliga.

Ήδη από το πρώτο εικοσάλεπτο η ομάδα του Αλόνσο έθεσε γερές βάσεις νίκης, αφού στο 11' ο Φριμπόνγκ σέρβιρε στον Αζμούν για το 1-0, ενώ εννιά λεπτά μετά ο ίδιος ο Ολλανδός μπακ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους. Ο Ντιαμπί, που είχε την ασίστ στο δεύτερο γκολ, με τη συμπλήρωση μιας ώρας έκανε το 3-0. Παρά τη μείωση του Λουκεμπάκιο από την άσπρη βούλα στο 67', οι Βερολινέζοι δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν στο ματς, με τον Αντλί έξι λεπτά μετά να διαμορφώνει το τελικό σκορ. Στην 9η θέση ανέβηκε η Μπάγερ Λεβερκούζεν, με τη Χέρτα να παραμένει 14η, μόλις στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα