Μπάγερν Μονάχου: Επίσημη η ανανέωση του Τσούπο-Μότινγκ ως το 2024

Μπάγερν Μονάχου: Επίσημη η ανανέωση του Τσούπο-Μότινγκ ως το 2024

Newsroom
Μπάγερν Μονάχου: Επίσημη η ανανέωση του Τσούπο-Μότινγκ ως το 2024

bet365

Και με τη... βούλα Βαυαρός θα παραμείνει ο Τσούπο-Μότινγκ τουλάχιστον μέχρι το 2024, με τον Καμερουνέζο στράικερ να επεκτείνει το συμβόλαιό του με την Μπάγερν Μονάχου.

Κάτοικος Βαυαρίας θα συνεχίσει να είναι τουλάχιστον μέχρι το 2024 ο Τσούπο-Μότινγκ, μιας και ο Καμερουνέζος επιθετικός έφτασε σε συμφωνία ανανέωσης της συνεργασίας του με την Μπάγερν Μονάχου, η οποία με το προηγούμενο συμβόλαιο θα λάμβανε τέλος το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο 33χρονος φορ διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του μετρώντας φέτος 15 γκολ σε 24 εμφανίσεις, με τους πρωταθλητές Γερμανίας να τον επιβραβεύουν κατά κάποιον τρόπο για την «καυτή» του φόρμα και την επάξια αναπλήρωση του κενού που άφησε στην κορυφή της επίθεσης η αποχώρηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

«Είμαι τρομερά χαρούμενος που θα παραμείνω για περισσότερο στον σύλλογο. Δουλεύουμε σκληρά για τους στόχους μας, έχουμε μεγάλα σχέδια. Τα πάντα είναι σωστά στην Μπάγερν, δεν υπήρχε λόγος να αλλάξει τίποτα», δήλωσε ο Τσούπο-Μότινγκ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα