Μουντιάλ 2022: Οι οπαδοί των Μπάγερν και Ντόρτμουντ ύψωσαν πανό κατά της διοργάνωσης!

Νίκος Κικίδης
Μουντιάλ 2022: Οι οπαδοί των Μπάγερν και Ντόρτμουντ ύψωσαν πανό κατά της διοργάνωσης!

bet365

Την απόλυτη αντίθεσή τους με το Μουντιάλ του Κατάρ εξέφρασαν οι οπαδοί των Μπάγερν και Ντόρτμουντ, μόλις λίγες εβδομάδες πριν από την πρώτη σέντρα στη διοργάνωση.

Κοινό σύνθημα στα χείλη των οπαδών της Μπάγερν και της Ντόρτμουντ έγινε το μποϊκοτάζ του επερχόμενου Μουντιάλ, με τις δυο πλευρές να σηκώνουν πανό στους αγώνες του Σαββάτου (5/11) με ξεκάθαρο μήνυμα κατά της διοργάνωσης στο Κατάρ.

Συγκεκριμένα, στο «Signal Iduna Park» οι φίλοι των Βεστφαλών ύψωσαν ένα τεράστιο πανό που «έγραφε «μποϊκοτάζ στο Κατάρ 2022» την ώρα του ματς με την Μπόχουμ, ενώ την ίδια στιγμή στο Βερολίνο και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Χέρτα οι Βαυαροί σχολίασαν καυστικό τρόπο την απόφαση της FIFA να ανάψει το πράσινο φως για τη διοργάνωση του Μουντιάλ σε μια χώρα που δεν σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα.

«15.000 νεκροί για 5.760 λεπτά ποδοσφαίρου. Ντροπή σας» ήταν το μήνυμα πάνω στο πανό που σήκωσαν οι οπαδοί της Μπάγερν, οι οποίοι δεν δίστασαν να εκφράσουν την απόλυτή αντίθεσή τους με το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα