Μάιντς - Κολωνία 5-0: «Πεντάρα»... τρίτης θέσης

Newsroom
Μάιντς - Κολωνία 5-0: «Πεντάρα»... τρίτης θέσης

bet365

Η Μάιντς πήρε δεύτερο διαδοχικό τρίποντο στη Bundesliga, καθώς συνέτριψε με 5-0 την Κολωνία εντός έδρας, «έπιασε» τη Φράιμπουργκ στους 18 βαθμούς και ανέβηκε στην τρίτη θέση.

Καταιγιστική η Μάιντς! Η ομάδα του Σβένσον συνέτριψε την Κολωνία εντός έδρας με 5-0, «έπιασε» τη Φράιμπουργκ στους 18 βαθμούς και ανέβηκε στην τρίτη θέση της Bundesliga, καθώς υπερέχει στην ισοβαθμία με τους Αετούς, οι οποίοι έχουν παιχνίδι λιγότερο.

Ο Λούκα Γιανίς Κιλιάν ήταν ο μοιραίος για τα «Πουλάρια». Ο Γερμανός στόπερ έκανε πέναλτι στο 10', το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Ινγκβάρτσεν και στο 28' ο Κίλιαν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Από εκεί και πέρα το ματς ήταν μονόλογος για τους γηπεδούχους. Ο Κερ στο 35' ενοήθηκε από τις κόντρες και σκόραρε και στο 40' ο Σταχ «τελείωσε» πρόωρα το ματς με διαγώνιο σουτ. Στο 73' ο Μάρτιν πέτυχε το πιο όμορφο γκολ της βραδιάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ και στο 84' ο Ονισίβο διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα