Ουνιόν Βερολίνου - Βόλφσμπουργκ 2-0: Πρωτοπόρος στη διακοπή! (vid)

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Ουνιόν Βερολίνου - Βόλφσμπουργκ 2-0: Πρωτοπόρος στη διακοπή! (vid)

bet365

Η Ουνιόν Βερολίνου δεν αστειεύεται! Με δύο γκολ στο β΄μέρος οι Πρωτευουσιάνοι νίκησαν και τη Βόλφσμπουργκ (2-0) και παραμένουν στην κορυφή της Bundesliga για δεύτερη σερί αγωνιστική και τουλάχιστον μέχρι την επιστροφή από τις εθνικές ομάδες!

Το ένα πέμπτο της φετινής Bundesliga παρήλθε και στο ρετιρέ της βαθμολογίας δεν φιγουράρει καμία από τις αναγνωρισμένες δυνάμεις. Αντιθέτως, η κορυφή ανήκει στην εντυπωσιακή Ουνιόν Βερολίνου, η οποία πέρασε στην πρώτη θέση της κατάταξης για πρώτη φορά στην ιστορία της την περασμένη αγωνιστική και θα παραμείνει εκεί τουλάχιστον μέχρι την 1η Οκτωβρίου, αφού νίκησε και τη Βόλφσμπουργκ με 2-0!

Μπορεί εκτός συνόρων να ξεκίνησε με δύο ήττες την πορεία της στο Europa League, αλλά στην επιστροφή του στις εγχώριες διοργανώσεις το σύνολο του Ουρς Φίσερ πιστοποίησε και πάλι την αξία του με όπλο το «καυτό», «Άλτε Φέρστεραϊ». Μετά από ένα άγονο μέρος, ο Σιμπάτσου άνοιξε το σκορ κόντρα στους Λύκους στο 54' και το έτερόν του ήμισυ στη γραμμή κρούσης των Πρωτευουσιάνων, ο Μπέκερ έγραψε το τελικό σκορ στο 77' (γκολ και ασίστ).

Έτσι, η Ουνιόν ανέβηκε στους 17 βαθμούς και βρίσκεται στο +2 από Ντόρτμουντ και το +5 από την Μπάγερν Μονάχου! Από την άλλη το... χάος για τη Βόλφσμπουργκ, η οποία παρέμεινε κολλημένη στους πέντε βαθμούς και την προτελευταία θέση.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα