Λεβαντόφσκι: Πήγε για τα ιατρικά στο Μόναχο, δεν κάνει απεργία... ακόμα (vid)

Λεβαντόφσκι: Πήγε για τα ιατρικά στο Μόναχο, δεν κάνει απεργία... ακόμα (vid)

bet365

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι το πρωί της Τρίτης επισκέφθηκε την κλινική στην οποία οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου υποβάλλονται σε ιατρικά τεστ και προς το παρόν δείχνει πως θα ενσωματωθεί κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας τις επόμενες μέρες.

Μπορεί να περιμένει τις εξελίξεις με την Μπαρτσελόνα και να θέλει σαν τρελός να παίξει στους «μπλαουγκράνα», ωστόσο, ο Πολωνός δεν θέλει να δημιουργήσει προβλήματα στην Μπάγερν Μονάχου.

Ναι μεν έχει ξεκαθαρίσει προς άπαντες ότι δεν υπάρχει περίπτωση να υπογράψει νέο συμβόλαιο και πως θεωρεί πως ο κύκλος του στον σύλλογο έχει κλείσει ωστόσο, ο «Λέβα» φροντίζει να φερθεί απόλυτα επαγγελματικά προς το παρόν.

Το πρωί της Τρίτης έδωσε κανονικά το «παρών» στην κλινική όπου οι παίκτες της ομάδας υποβάλλονται στα απαραίτητα ιατρικά τεστ και μέχρι στιγμής δεν έχει γνωστοποιηθεί κάτι για απεργία του παίκτη και απουσία από τις προπονήσεις, όπως φημολογήθηκε...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα