Λεβαντόφσκι: Η Μπάγερν επέκτεινε την συνεργασία της με την Konami, αλλά ο Πολωνός έλειπε από την παρουσίαση

Λεβαντόφσκι: Η Μπάγερν επέκτεινε την συνεργασία της με την Konami, αλλά ο Πολωνός έλειπε από την παρουσίαση

Newsroom
Λεβαντόφσκι: Η Μπάγερν επέκτεινε την συνεργασία της με την Konami, αλλά ο Πολωνός έλειπε από την παρουσίαση

bet365

Ο Πολωνός επιθετικός ήταν το πιο λαμπερό διαμάντι για τους Βαυαρούς τα τελευταία οκτώ χρόνια, αλλά με το μέλλον του αβέβαιο έλαμψε δια της απουσίας του στην ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας των Βαυαρών με την Konami.

Η Μπάγερν Μονάχου επέκτεινε τη συνεργασία της με την ιαπωνική εταιρεία ψυχαγωγίας Konami, αλλά ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν εμφανίστηκε πουθενά στο διαφημιστικό περιεχόμενο που συνοδεύει την ανακοίνωση.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας συνεργάζονται με την εταιρεία βιντεοπαιχνιδιών με έδρα το Τόκιο από το 2019, προσφέροντάς της αποκλειστική πρόσβαση στους παίκτες και τους θρύλους του συλλόγου. Είναι, ωστόσο, αδύνατο να αγνοηθεί το γεγονός ότι ενώ οι Τόμας Μίλερ, Αλφόνσο Ντέιβις, Σερζ Γκνάμπρι έχουν εξέχουσα θέση στις αναρτήσεις της εν λόγω συνεργασίας, ο Πολωνός επιθετικός είναι απών. Γεγονός μάλλον αναμενόμενο αφού το μέλλον του στη Μπάγερν είναι εξαιρετικά αμφίβολο και οι σχέσεις των δύο πλευρών όχι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Ο Αντρέας Γιουνγκ, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Μπάγερν στο τμήμα του μάρκετινγκ, είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Η συνεργασία με την KONAMI έχει μεγάλη σημασία για εμάς γιατί αυτή η αγορά ανθεί και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους νεαρούς οπαδούς. Αγαπάμε το ποδόσφαιρο και αυτή η συνεργασία προσφέρει την ιδανική ευκαιρία να παίξουμε το παιχνίδι εικονικά με τους οπαδούς μας σε όλο τον κόσμο και να συνδέσουμε τους πάντες με αυτόν τον τρόπο. Το KONAMI μεταφράζεται ως «μικρό κύμα» και έχουμε ήδη καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο κύμα μαζί τα πρώτα χρόνια της συνεργασίας μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε να σερφάρουμε. Ανυπομονούμε για το μέλλον».

Ο 33χρονος επιθετικός δεν κρύβει εδώ και καιρό την επιθυμία του να αντιμετωπίσει μια νέα πρόκληση εκτός Μονάχου αυτό το καλοκαίρι με την Μπαρτσελόνα να είναι ο νούμερο 1 πιθανός προορισμός για τον πολύπειρο στράικερ.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα