Στουτγκάρδη: Συνελήφθη ο Καραζόρ στην Ίμπιζα με την κατηγορία του βιασμού

Στουτγκάρδη: Συνελήφθη ο Καραζόρ στην Ίμπιζα με την κατηγορία του βιασμού

Newsroom
Στουτγκάρδη: Συνελήφθη ο Καραζόρ στην Ίμπιζα με την κατηγορία του βιασμού

bet365

Οι ισπανικές Αρχές συνέλαβαν στην Ίμπιζα τον μέσο της Στουτγκάρδης, Ατακάν Καραζόρ, μετά από καταγγελία 18χρονης γυναίκας για βιασμό. Επιβεβαίωσε τη σύλληψη ο γερμανικός σύλλογος, αρνείται τις κατηγορίες ο παίκτης.

Κατηγορούμενος για βιασμό είναι ο ποδοσφαιριστής της Στουτγκάρδης, Ατακάν Καραζόρ, ο οποίος συνελήφθη στην Ίμπιζα μαζί με έναν φίλο του έπειτα από την καταγγελία 18χρονης κοπέλας σε βάρος τους.

Ο 25χρονος αμυντικός χαφ των Σουηβών βρισκόταν στο δημοφιλές τουριστικό θέρετρο για διακοπές και τα αγγλικά και ισπανικά ΜΜΕ έκαναν λόγο αρχικά για παίκτη της Bundesliga, με τον γερμανικό σύλλογο να επιβεβαιώνει την είδηση αποκαλύπτοντας το όνομα του ποδοσφαιριστή της.

«Ο παίκτης αρνείται μέχρι στιγμής οποιαδήποτε εγκληματική πράξη. Η Στουτγκάρδη βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους δικηγόρους του. Καθώς πρόκειται για μια υπόθεση που είναι εν εξελίξει, ζητάμε την κατανόησή σας και ο σύλλογος δεν θα προχωρήσει σε περαιτέρω σχόλιο» ανέφερε χαρακτηριστικά το κλαμπ στην ανακοίνωσή του.

Όπως ανέφερε πρώτο τοπική εφημερίδα της Ίμπιζα, το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη σε βίλα στον δήμο του Σαν Χοσέ και η κοπέλα μετά την καταγγελία της στην αστυνομία διακομίστηκε στο νοσοκομείο, ως είθισται βάσει πρωτοκόλλου σε φερόμενα θύματα βιασμού για τυχόν τραυματισμούς ή σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Ο Καραζόρ και ο έτερος κατηγορούμενος, οι οποίοι πέρασαν από ανακριτική διαδικασία την Παρασκευή, προφυλακίστηκαν το Σάββατο και θα είναι υπό κράτηση τουλάχιστον μέχρι τη Δευτέρα, όσο διαρκεί η έρευνα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα