Γκουαρδιόλα για Λεβαντόφσκι: «Φυσικά θα ταιριάξει στην Μπαρτσελόνα, αλλά δεν ξέρω τα οικονομικά τους...»

Γκουαρδιόλα για Λεβαντόφσκι: «Φυσικά θα ταιριάξει στην Μπαρτσελόνα, αλλά δεν ξέρω τα οικονομικά τους...»

bet365

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχοντας κλείσει το δικό του παζλ στην επίθεση της Σίτι, θα ήθελε να δει την Μπαρτσελόνα να παίρνει τον Λεβαντόφσκι και υποστήριξε πως ο Πολωνός έχει τέτοια ποιότητα που θα μπορούσε να ταιριάξει παντού...

Ο Καταλανός προπονητής πάντοτε θα θέλει το καλύτερο για την αγαπημένη του Μπαρτσελόνα και θέλει να την ξαναδεί οικονομικά και αγωνιστικά πανίσχυρη για να μπορεί να διεκδικεί τίτλους.

Εκείνος έχει καταφέρει να πάρει τους Χάαλαντ και Χούλιαν Αλβάρες για την επίθεση και αυτό τον έκανε να μιλήσει άνετα για το ενδεχόμενο να δει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα» τη νέα σεζόν.

«Μα φυσικά μιλάμε για τον Λεβαντόφσκι που μπορεί να ταιριάξει παντού με τέτοια ποιότητα που έχει ως ποδοσφαιριστής. Δεν ξέρω όμως την οικονομική κατάσταση της ομάδας κι αν θα μπορεί να καταφέρει και ν' αντέξει να δώσει όσα χρειάζεται. Και επίσης δεν ξέρω κατά πόσο θα τον αφήσουν εύκολα από την Μπάγερν...» είπε ο Πεπ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα