Μπάγερν: Η Φράιμπουργκ θα ασκήσει έφεση κατά των Βαυαρών για την γκάφα με τους 12 παίκτες

Newsroom
Η Φράιμπουργκ άλλαξε στάση και θα ασκήσει έφεση κατά της Μπάγερν για τη γκάφα με τους 12 παίκτες.

Λίγο πριν το τέλος του ματς με τη Φράιμπουργκ, η Μπάγερν αγωνίστηκε για ένα διάστημα με 12 παίκτες στο γήπεδο, καθώς Ζάμπιτσερ και Ζίλε πέρασαν στο παιχνίδι, ωστόσο, μόνο ένας αποχώρησε. Ο Κομάν έμεινε στο γήπεδο και από το... πουθενά οι Βαυαροί «έμπλεξαν». Αρχικά, η Φράιμπουργκ είχε τονίσει πως δεν θα ασκήσει έφεση κατά της Μπάγερν, ωστόσο φέρεται να... πιέστηκε και άλλαξε την απόφασή της.

«Είμαστε σε δίλημμα χωρίς να φταίμε εμείς. Η Φράιμπουργκ δεν είχε κανένα ρόλο ή επιρροή στα γεγονότα. Ωστόσο, οι κανόνες της DFB μάς υποχρεώνουν επισήμως να διαδραματίσουμε ενεργό ρόλο, ώστε να ελέγχονται νομικά όλες οι διαδικασίες» τονίζεται μεταξύ άλλων.

Ο Γερμανός ρέφερι είχε ρίξει ευθύνες στη Μπάγερν και τη γενική αρχηγό, Καθλίν Κρίγκερ, η οποία δήλωσε το Νο29 για την αλλαγή, το οποίο, όμως, ήταν ο παλιός αριθμός του Κομάν κι όχι το Νο11 που φοράει φέτος. Αυτό αναμενόμενα μπέρδεψε αναμενόμενα τον Γάλλο και προκάλεσε την αλληλουχία των γεγονότων που ακολούθησαν...

Ετσι, η Μπάγερν κινδυνεύει να χάσει το ματς στα χαρτιά και να δει τη διαφορά από τη Ντόρτμουντ να μειώνεται στους έξι βαθμούς.