Ουνιόν - Λειψία 2-1: Πάτησε τετράδα κι άφησε τους Ταύρους χωρίς νίκη εκτός έδρας! (vid)

Ουνιόν - Λειψία 2-1: Πάτησε τετράδα κι άφησε τους Ταύρους χωρίς νίκη εκτός έδρας! (vid)

bet365

«Πετάει» για Ευρώπη και φέτος η Ουνιόν Βερολίνου, επικράτησε 2-1 της Λειψίας και την άφησε εκτός εξάδας, να ψάχνει την πρώτη της νίκη εκτός έδρας στο πρωτάθλημα!

Επιστροφή στις νίκες και προσωρινά σε θέση Champions League η Ουνιόν Βερολίνου! Η ομάδα του Ουρς Φίσερ πήρε σπουδαίο τρίποντο επί της Λειψίας στη χιονισμένη πρωτεύουσα που παραπαίει όταν παίζει μακριά από την έδρα της, επικράτησε με 2-1 και συνεχίζει με φόρα από την περσινή της έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, για ακόμα ψηλότερα.

Ο Αβονιγί άνοιξε το σκορ από νωρίς για τους Πρωτευουσιάνους (6'), οι Ταύροι απάντησαν εξίσου άμεσα με τον συνήθη ύποπτο τη φετινή σεζόν, Ενκουνκού (6 γκολ, 4 ασίστ στο πρωτάθλημα), αλλά ο τελευταίος λόγος ανήκε στους γηπεδούχους. Με τελείωμα μέσα από τη μικρή περιοχή, ο Μπάουμγκαρτλ έβαλε ξανά σε θέση οδηγού την Ουνιόν, σφραγίζοντας τη νίκη που την έστειλε 4η με 23 βαθμούς. Αντίθετα, το σύνολο του Τζέσε Μαρς που δεν έχει ακόμη συνέλθει πλήρως από την κρίση κορονοϊού του περασμένου διαστήματος, έμεινε στο -2 από την εξάδα και εξακολουθεί να μην μπορεί να νικήσει εκτός έδρας σχεδόν μετά τα μισά της σεζόν!

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα