AS: «Ο Λεβαντόφσκι φεύγει από τη Μπάγερν και θέλει Ρεάλ»

Νίκος Κικίδης
AS: «Ο Λεβαντόφσκι φεύγει από τη Μπάγερν και θέλει Ρεάλ»

bet365

Θέμα Λεβαντόφσκι στη Μπάγερν αποκαλύπτει η «AS», σύμφωνα με την οποία ο Πολωνός θέλει να αποχωρήσει από το Μόναχο για χάρη της Ρεάλ Μαδρίτης!

Αποφασισμένος να αποχωρήσει από τη Μπάγερν το επόμενο καλοκαίρι εμφανίζεται ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος θεωρεί πως ο κύκλος του στο Μόναχο έχει κλείσει οριστικά και σειρά πλέον έχουν... άλλες πολιτείες.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει σε αποκλειστικό της δημοσίευμα η ισπανική εφημερίδα «AS» που αποκαλύπτει πως ο Πολωνός θα ζητήσει άμεσα από τους ιθύνοντες του συλλόγου να μην σταθούν εμπόδιο στις φιλοδοξίες του και να τον αφήσουν να φύγει στη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Μάλιστα το μαδριλένικο Μέσο πάει το ζήτημα ένα βήμα παραπέρα, τονίζοντας πως στόχος του «Λέβα» να είναι να φορέσει τα λευκά της Ρεάλ Μαδρίτης και έχει ενημερώσει ήδη τον ατζέντη του, Πίνι Ζάχαβι, να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να φέρει πρόταση από την ισπανική πρωτεύουσα.

Από την πλευρά τους, οι Μερένγκες τους τελευταίους μήνες έχουν στρέψει το βλέμμα τους στον Έρλινγκ Χάαλαντ για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, όμως το «άνοιγμα» του φιναλίστ της Χρυσής Μπάλας ενδέχεται να τους πείσει να... αλλάξουν πλώρη.

Άλλωστε ο Φλορεντίνο Πέρεθ διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Ζάχαβι μετά τη συμφωνία τους για τη μεταγραφή του Νταβίντ Αλάμπα και είναι πολύ πιθανόν οι δυο άντρες να επιχειρήσουν να κλείσουν ακόμα ένα μεγαλεπήβολο deal, αυτή τη φορά με την... σφραγίδα του Λεβαντόφσκι.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα