Χάαλαντ: Η μεταγραφή του θα κοστίσει 250-300 εκατ. ευρώ

Χάαλαντ: Η μεταγραφή του θα κοστίσει 250-300 εκατ. ευρώ

Κώστας Τόπας
Χάαλαντ: Η μεταγραφή του θα κοστίσει 250-300 εκατ. ευρώ

bet365

Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα πρέπει να βάλει κάποια ομάδα η οποία επιθυμεί την ένταξη του Έρλινγκ Χάαλαντ από την Ντόρτμουντ.

Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στα «πιτς» κι ενδέχεται να επιστρέψει στα γήπεδα το 2022, λόγω του σοβαρού προβλήματος που αντιμετωπίζει στον καμπτήρα του ισχίου του, η κατάσταση του Έρλινγκ Χάαλαντ παραμένει η ίδια: Είναι ο νούμερο ένα στόχος των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων για την μεταγραφική αγορά του καλοκαιριού.

Ο Νορβηγός επιθετικός, ο οποίος μοιάζει ασταμάτητος με τη φανέλα της Ντόρτμουντ έχοντας πετύχει 70 γκολ και 19 ασίστ σε 69 εμφανίσεις του με την γερμανική ομάδα, αποτελεί κορυφαίο στόχο της Ρεάλ αλλά και της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ωστόσο, για να τον κάνουν δικό τους, θα πρέπει να διαθέσουν ένα υψηλό ποσό. Όπως επισημαίνει η «As» το πλήρες πακέτο, με πενταετή μισθό και προμήθεια ατζέντη, είναι πιθανό να κυμανθεί μεταξύ 250 και 300 εκατομμυρίων ευρώ.

Το μεγαλύτερο ποσό που έχει καταβληθεί μέχρι στιγμής για μεταγραφή είναι τα 222 εκατομμύρια ευρώ που έδωσε η Παρί Σεν Ζερμέν στην Μπαρτσελόνα για τον Νεϊμάρ, το 2017.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα