Χένες εναντίον Παρί και Σίτι: «Δεν αρκούν τα γ@μημεν@ χρήματά τους για Champions League»

Newsroom
Χένες εναντίον Παρί και Σίτι: «Δεν αρκούν τα γ@μημεν@ χρήματά τους για Champions League»

bet365

Επίθεση εναντίον Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν, εξαπέλυσε ο επίτιμος πρόεδρος της Μπάγερν, Ούλι Χένες τονίζοντας πως τα χρήματα τους δεν είναι αρκετά για τίτλους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο επίτιμος πρόεδρος της Μπάγερν, Ούλι Χένες μιλάει με «σκληρά» λόγια για τους οικονομικά ισχυρούς συλλόγους της Ευρώπης.

Στο podcast «11 Lives - The World of Uli Hoeness», ο Χένες δεν «μάσησε» τα λόγια του και εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν και της Μάντσεστερ Σίτι, τονίζοντας πως παρά τα χρήματα που διαθέτουν οι δύο ομάδες, δεν έχουν καταφέρει να πετύχουν τίποτα το αξιοσημείωτο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

«Τα γ@μημεν@ χρήματά τους δεν είναι αρκετά. Δεν έχουν πάρει ούτε ένα Champios League», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον ισχυρό άνδρα της Παρί, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί.

«Δεν ξέρω αν του αρέσει το ποδόσφαιρο. Ποια είναι η διαφορά μας; Εγώ δούλεψα σκληρά για να βγάλω τα λεφτά μου και αυτός τα πήρε δώρο. Όταν θέλει έναν παίκτη, συναντιέται με τον εμίρη και του τον ζητάει.

Εμείς δεν έχουμε βάλει χρήματα αμέσως για να μας συγχαρούνε για ένα ή δύο χρόνια και μετά να μην έχουμε κατακτήσει τίποτα. Όταν παίρνεις αποφάσεις, πρέπει να φροντίζεις να έχεις σταθερότητα σε τρία ή τέσσερα χρόνια και να μην καταρρεύσουν όλα ξαφνικά», κατέληξε.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα