Μαυροπάνος: O προπονητής της Στουτγκάρδης αποθέωσε τον διεθνή στόπερ

Μαυροπάνος: O προπονητής της Στουτγκάρδης αποθέωσε τον διεθνή στόπερ

Βασίλης Μπαλατσός
Μαυροπάνος: O προπονητής της Στουτγκάρδης αποθέωσε τον διεθνή στόπερ

bet365

O τεχνικός της Στουτγκάρδης, Πελεγκρίνο Ματαράτσο, έπλεξε το εγκώμιο του «μονομάχου», Ντίνου Μαυροπάνου.

Ο Ντίνος Μαυροπάνος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν στη φετινή Bundesliga με τη φανέλα της Στουτγκάρδης. Ο διεθνής στόπερ έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, έχοντας μάλιστα τρία γκολ και μία ασίστ, ενώ έχει και ένα γκολ σε ένα ματς Κυπέλλου.

Ο τεχνικός της Στουτγκάρδης, Πελεγκρίνο Ματαράτσο μίλησε στο επίσημο σάιτ της Λίγκας, αποθεώνοντας τον Ντίνο Μαυροπάνο, τον οποίο παρομοίασε ως «μονομάχο» σε ρωμαϊκή αρένα.

«Ο Μαυροπάνος έχει καρδιά, ενέργεια και αποφασιστικότητα, χρειαζόμαστε παιδιά σαν αυτόν.Είναι ο μονομάχος μας, ένα τέρας από άποψη σωματικής διάπλασης», επισήμανε χαρακτηριστικά o Aμερικανός τεχνικός της Στουτγκάρδης.

Για τον Έλληνα διεθνή στόπερ μίλησε και ο αθλητικός διευθυντής της Στουτγάρδης, Σβεν Μισλίντατ, ο οποίος ανέφερε: «Ο Ντίνος είναι ένα πρωτότυπο για όλα όσα αντιπροσωπεύει αυτή η ομάδα. Δουλεύει πάντα, με την επιθυμία να κερδίζει και να βελτιώνεται συνεχώς. Όαν τα πράγματα δεν πάνε καλά, δεν γίνεται αρνητικός. Επικοινωνεί πάντα καλά με τους συναδέλφους του και πάντα κοιτάζει μπροστά».

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα