Άουγκσμπουργκ - Αρμίνια 1-1: Ούτε τώρα οι φιλοξενούμενοι (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
Άουγκσμπουργκ - Αρμίνια 1-1: Ούτε τώρα οι φιλοξενούμενοι (vid)

bet365

Ισόπαλες με 1-1 αναδείχθηκαν Άουγκσμπουργκκαι Αρμίνια Μπίλεφελντ, οι οποίες παραμένουν «καθηλωμένες» στο γκρουπ του υποβιβασμού.

Άουγκσμπουργκ και Αρμίνια Μπίλεφελντ έμειναν στο 1-1, με τις δυο ομάδες να παραμένουν εντός του γκρουπ του υποβιβασμού. Συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι μετά από οκτώ αγωνιστικές βρίσκονται στη 16η θέση με έξι βαθμούς, ενώ η Αρμίνια, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει κερδίσει στη φετινή Bundesliga και είναι στην προτελευταία θέση με πέντε βαθμούς.

Η Άουγκσμπουργκ προηγήθηκε στο 19' με τον Ρις Όξφορντ. O Καλιγκιούρι ηττήθηκε σε τετ α τετ από τον Ορτέγκα, όμως μετά από την εκτέλεση κόρνερ ο Βρετανός στόπερ των γηπεδούχων με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Η Αρμίνια βρήκε απάντηση στο 77', καθώς ο Γιάκομπ Λάρσεν με ωραίο σουτ στο 77' ισοφάρισε σε 1-1.

Οι γηπεδούχοι πίστεψαν στο 78' πως βρήκαν το γκολ που θα τους χάριζε τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα, όμως το VAR τους χάλασε τους πανηγυρισμούς. Ο Γιαν Μόβαρεκ με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως ο VAR υπέδειξε τον σκόρερ ως οφσάιντ, με το 1-1 να παραμένει μέχρι το τέλος.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα