Λεβερκούζεν - Τότεναμ 0-0

Gazzetta team
Λεβερκούζεν - Τότεναμ 0-0

bet365

Λεβερκούζεν και Τότεναμ έμειναν στο 0-0, η Μονακό ισοφάρισε στο τέλος της ΤΣΣΚΑ και όλοι παραμένουν στο κόλπο της πρόκρισης.

Η Λεβερκούζεν ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια, όμως η Τότεναμ κατάφερε να φύγει με ισοπαλία 0-0 από την Γερμανία. Το παιχνίδι ήταν μέτριο στο πρώτο μέρος, με τους Άγγλους να ανεβάζουν ρυθμό μετά το 20’, με τον Λαμέλα να χάνει την σημαντικότερη ευκαιρία στο 39’ και τίποτα να μην αλλάζει μέχρι το ημίχρονο.

Τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα στην επανάληψη, με τους γηπεδούχους να βρίσκουν ρυθμό και να πιέζουν. Στο 48’ ο Τσιτσαρίτο έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, με την Λεβερκούζεν να απειλεί συνεχώς την εστία του Γιορίς. Αρανγκίς (57’), Τσιτσαρίτο (58’), Μεχμέντι (62’), Κίσλινγκ (68’) και Τοπράκ (68’) δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, με τον Γιορίς να κρατάει όρθιους τους Λονδρέζους, που περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο. Ο Κίσλινγκ έχασε την τελευταία ευκαιρία στο 84’, με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Στο τέλος η Μονακό
Με γκολ του Μπερνάρντο Σίλβα στο 87’ η Μονακό ισοφάρισε την ΤΣΣΚΑ, έφυγε με ισοπαλία από τη Μόσχα και παραμένει στην κορυφή του ομίλου. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα, όμως είχαν ανούσια κατοχή και σιγά-σιγά οι γηπεδούχοι πήραν τα πάνω τους. Οι παίκτες του Σλούτσκι έπαιξαν με πάθος και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με τον Τραορέ στο 34’. Ο Σούμπασιτς έβγαλε το σουτ του Τόσιτς, με τον Ιβοριανό να παίρνει το ριμπάουντ και να σκοράρει απέναντι στην ομάδα, στην οποία ανήκει για το 1-0.

Στην επανάληψη οι Μονεγάσκοι ήταν καλύτεροι, όμως οι Μοσχοβίτες αμύνθηκαν λυσσασμένα. Όσο περνούσε η ώρα, οι φιλοξενούμενοι ανέβαζαν την πίεση, με τους Λεμάρ (72’) και Σιντιμπέ (77’) να μην μπορούν να νικήσουν τον Ακινφέεβ. Στο 87΄, όμως, ο Μπερνάρντο Σίλβα νίκησε τον τελευταίο για το τελικό 1-1, με τον Ρώσο γκολκίπερ να δέχεται γκολ για 40ό παιχνίδι στη σειρά στο Champions League!

Βαθμολογία

Μονακό 5 (4-3)
Τότεναμ 4 (2-2)
Λεβερκούζεν 3 (3-3)
ΤΣΣΚΑ Μόσχας 2 (3-4)

Επόμενη αγωνιστική

Τότεναμ-Λεβερκούζεν
Μονακό-ΤΣΣΚΑ Μόσχας

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα