Κίνδυνος για Σίτι

Κίνδυνος για Σίτι

Gazzetta team
Κίνδυνος για Σίτι

bet365

Σοβαρή απειλή για Σίτι μετά την καταγγελία της Βελέζ για αρπαγή του 15χρονου τότε και 16χρονου πλέον Μπενχαμίν Γκαρέ. Κίνδυνος τιμωρίας για την ομάδα του Μάντσεστερ.

Την τιμωρία της Σίτι με απαγόρευση μεταγραφών για ένα χρόνο ζητάει με καταγγελία της στην FIFA η Βελέζ Σάρσφιλντ. Οι Αργεντίνοι ζητάνε την τιμωρία τονίζοντας πως οι Άγγλοι επιχείρησαν να... κλέψουν τον 15χρονο τότε Μπενχαμίν Γκαρέ ο οποίος πλέον ανήκει από τις 16 Ιουλίου στην ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της "Telegraph" η Σίτι μέσω του Τσίκι Μπεγκιριστάιν έκανε πρόταση στην Βελέζ, προσφέροντάς της 50.000 ευρώ και όταν παίκτης πραγματοποιούσε το επαγγελματικό του ντεμπούτο άλλο 1.000.000. Μια πρόταση που οι Αργεντίνοι αρνήθηκαν και ανέφεραν στην Σίτι πως η κίνησή τους αυτή ήταν αντίθετη: «στην καλή πίστη, τη συναδελφικότητα, την αλληλεγγύη και τον σεβασμό στους κανονισμούς στους οποίους υπόκειται το άθλημα, χαρακτηριστικά κάθε συλλόγου με διακρίσεις και πρεστίζ όπως στην προκειμένη περίπτωση η Μάντσεστερ».

Η ομάδα από την Αργεντινή εξέδωσε και ανακοίνωση και ζητάει την τιμωρία της Σίτι όπως έχουν ήδη τιμωρηθεί για τον ίδιο λόγο Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά και Μπαρτσελόνα, με τον πρόεδρο του συλλόγου Ραούλ Γκάμεθ να κάνει λόγο για ανήθικη πράξη και πως η ομάδα θα πάει στο CAS για να διεκδικήσει το δίκιο της. Οι Άγγλοι από την πλευρά τους επισημαίνουν πως από την στιγμή που ο μικρός διαθέτει Ιταλικό διαβατήριο είχε το δικαίωμα να ενταχθεί στην ομάδα μόλις έκλεινε τα 16 και πως είχαν πάρει άδεια από την FIFA για να κάνουν την μεταγραφή αυτή.

Πλέον μένει να δούμε τι θα γίνει και αν η Σίτι την πατήσει όπως οι άλλες τρεις Ισπανικές ομάδες ή αν τελικά καταφέρει να μην τιμωρηθεί.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα