Ρεχάγκελ στο gazzetta.gr: «Δεν συγκρίνεται η επιτυχία της Λέστερ με το Euro 2004»

Ρεχάγκελ στο gazzetta.gr: «Δεν συγκρίνεται η επιτυχία της Λέστερ με το Euro 2004»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Ρεχάγκελ στο gazzetta.gr: «Δεν συγκρίνεται η επιτυχία της Λέστερ με το Euro 2004»

bet365

Ο θρυλικός Ότο Ρεχάγκελ επέστρεψε στην Αθήνα και μίλησε στο gazzetta.gr για την Εθνική Ελλάδας, αλλά και την Λέστερ θεωρώντας πως η επιτυχία της αγγλικής ομάδας δεν αντέχει σε σύγκριση με το Euro 2004.

Ο «Ρεχακλής» επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια απολαμβάνοντας τις διακοπές του με την σύζυγο του Μπεάτε.

Ο χρόνος δεν φαίνεται να έχει αγγίξει τον πρωτομάστορα του άθλου του Euro 2004, αφού παραμένει ακμαίος και ατσαλάκωτος. Η εξωτερική εμφάνιση του μαρτυρά την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, μολονότι έχει πατήσει τα 78!

Ο Γερμανός τεχνικός αποφάσισε να περάσει τις διακοπές του από κοινού με την σύζυγο του Μπεάτε στην αγαπημένη του Ελλάδα, κάνοντας μία στάση και από την Αθήνα.

Ο Ρεχάγκελ μαζί με τον πρώην συνεργάτη του, αλλά και επιστήθιο φίλο του Γιάννη Τοπαλίδη, συναντήθηκαν τόσο με τον Γιώργο Καραγκούνη, όσο και με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, όπου θυμήθηκαν τα παλιά.

Ο άνθρωπος που οδήγησε την Εθνική ομάδα στην μεγαλύτερη επιτυχία της, αλλά και σε μία από τις σπουδαιότερες εκπλήξεις όλων των εποχών δεν θέλησε να σχολιάσει στο gazzetta.gr την δουλειά του συμπατριώτη του Μίχαελ Σκίμπε, ωστόσο τόνισε πως παρακολουθεί την πορεία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

«Δεν θα ήθελα να σχολιάσω την δουλειά που γίνεται στην Εθνική Ελλάδας. Παρακολουθώ όποτε μου δίνεται η ευκαιρία την Εθνική και φροντίζω να ενημερώνομαι. Ελπίζω η Εθνική Ελλάδα να επιστρέψει σύντομα στις επιτυχίες».

Η Εθνική επί Ρεχάγκελ έμοιαζε με οικογένεια, κάτι που μπορεί να διαπιστώσει κανείς έξι χρόνια μετά την αποχώρηση του Γερμανού τεχνικού από τον πάγκο της ομάδας. Το μαρτυρούν και οι συναντήσεις του με πρώην διεθνείς με τους οποίους συνεργάστηκε.

«Φυσικά πάντα ενδιαφέρομαι για την εθνική ομάδα. Θέλω πάντα να ξέρω τι κάνουν οι παίκτες μας με τους οποίους δουλέψαμε μαζί τόσο καιρό και είναι χαρά μου να τους συναντώ».

Η κατάκτηση της Premier League από την Λέστερ χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις του ποδοσφαίρου, αντάξια με εκείνη της Εθνική στο Euro 2004. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η άποψη που εκφράζει ο Ότο Ρεχάγκελ στο gazzetta.gr.

«Η Λέστερ σίγουρα σημείωσε μία πολύ μεγάλη επιτυχία κατακτώντας το πρωτάθλημα Αγγλίας. Τεράστια επιτυχία.

Δεν συγκρίνεται όμως με την κατάκτηση του Euro 2004 από την Ελλάδα. Ας μην ξεχνάμε πως εμείς εκείνη την εποχή αντιμετωπίσαμε τις καλύτερες ομάδες του κόσμου».

 

Τελευταία Νέα