Οι τρεις... προβληματισμοί του Μπέντο

Δημήτρης Τομαράς
Οι τρεις... προβληματισμοί του Μπέντο

bet365

Ο Πάουλο Μπέντο δείχνει να αμφιταλαντεύεται κυρίως για τρεις θέσεις σε σχέση με την αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού για τον αγώνα με Βέροια. Σκέψη και για 4-4-2.

Στη σαββατιάτικη προπόνηση ο Μπέντο δοκίμασε σχεδόν τα... πάντα, δείχνοντας πως ακόμα σκέφτεται διάφορα πράγματα. Την Παρασκευή είχε κάνει τις δοκιμές του με... οκτάδες.

Σχετικά με τα... σίγουρα πρόσωπα βασικός κίπερ θα είναι ο Καπίνο και δεξιά και αριστερά στην άμυνα Φιγκέιρας και Ντε Λα Μπέγια.

Λογικά οι δύο στόπερ θα είναι οι Ντα Κόστα και Μποτία, με τον Ρέτσο να έχει ακόμα τις πιθανότητές του. Για το κέντρο υπάρχουν οι... εκδοχές για Μιλιβόγιεβιτς - Καμπιάσο ή τον Σέρβο με τον Μάρτινς. Εκεί υπάρχει ένας πρώτος βασικός... πονοκέφαλος αν και αρκετοί επιμένουν για τον Πορτογάλο.

Ο δεύτερος έχει να κάνει με το εάν θα ξεκινήσει τον Μάριν πίσω από τον φορ ή τον Φορτούνη. Εάν επιλεγεί ο Γερμανός τότε ο Ελιουνούσι με έναν εκ των Σεμπά - Πάρντο θα είναι στα... φτερά. Ο τρίτος βασικός προβληματισμός του Πάουλο Μπέντο έχει να κάνει με την γραμμή κρούσης. Με το εάν θα παίξει βασικός ο Καρντόσο ή ο Ιντέγιε. Ο Τσόρι από ιατρικής πλευράς είναι καλά αλλά δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να πιεστεί σε ένα τέτοιο ματς με τη Βέροια στο Καραϊσκάκη. Υπάρχει πάντως και η πιθανότητα για 4-4-2 με Καρντόσο και Ιντέγιε μαζί στην κορυφή.

Θυμίζουμε ότι οι 19 ποδοσφαιριστές, τους οποίους επέλεξε για την πρεμιέρα ο Πορτογάλος τεχνικός είναι οι: Μποτία, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκες, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγιε, Καπίνο, Λεάλι, Μάριν, Μάρτινς, Μιλιβόγιεβιτς, Πάρντο, Ρέτσος, Ρομαό και Σεμπά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα