Μπόρνμουθ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-3

Gazzetta team
Μπόρνμουθ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-3

bet365

Η Γιουνάιτεντ ήταν κυνική στο πρώτο μέρος, καλύτερη στο δεύτερο και ξεκίνησε με νίκη 3-1 επί της Μπόρνμουθ.

Η Γιουνάιτεντ ήταν όπως την περιμέναμε στην πρεμιέρα. Ναι μεν ανέτοιμη, αλλά με τη σφραγίδα του Μουρίνιο. Οι κόκκινοι διάβολοι είχαν τον έλεγχο, εκμεταλλεύτηκαν το μοναδικό λάθος των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος και τους… αποτελείωσαν στο δεύτερο, ξεκινώντας με νίκη 3-1 επί της Μπόρνμουθ.

Οι κόκκινοι διάβολοι είχαν στόχο τον έλεγχο στο πρώτο μέρος και το πέτυχαν. Πέρα από ένα λάθος του Μπλιντ στο ξεκίνημα, δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους παίκτες του Χάου, που προσπάθησαν να πιέσουν και αν ήταν πιο προσεκτικοί θα πήγαιναν με την ισοπαλία στο ημίχρονο. Οι φάσεις ήταν ανύπαρκτες, με τον Ρούνεϊ (27’) να έχει την καλύτερη στιγμή και τον Μάτα να ανοίγει το σκορ στο 40’ από το πουθενά. Ο Φράνσις κατάφερε να κάνει δύο λάθη στην ίδια φάση και απλά να προσφέρει το γκολ στον Ισπανό. Αρχικά, έκανε λάθος γύρισμα στον Μπόρουτς, που πρόλαβε τον Μάτα, μόνο και μόνο για να δει τον συμπαίκτη του να μπλέκεται στα πόδια του και να στρώνει την μπάλα στον μέσο της Γιουνάιτεντ, που έκανε το 0-1!

Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν ποτέ να ξεπεράσουν το σοκ και οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στην επανάληψη. Ο Ρούνεϊ έχασε τεράστια ευκαιρία από κοντά στο 51’, όμως στο 59’ με κεφαλιά από κοντά έκανε το 0-2, πριν έρθει ο Ζλάταν να κάνει το 0-3 στο 64’ με πολύ ωραίο συρτό σουτ εκτός περιοχής. Κάπου εκεί, όπως, ήταν λογικό οι κόκκινοι διάβολοι κατέβασαν ταχύτητα και στο 69’ η Μπόρνμουθ μείωσε με πανέμορφο τέρμα του Σμιθ. Οι γηπεδούχοι πίεσαν στο τέλος, όμως είδαν τον Ντε Χέα να κάνει δύο δύσκολες αποκρούσεις στις προσπάθειες των Σέρμαν και Γκραντέλ στις καθυστερήσεις, για να μείνει το 1-3 μέχρι το τέλος.

Μπόρνμουθ (Έντι Χάου): Μπόρουτς, Φράνσις, Κουκ, Σμιθ, Ντάνιελς, Σέρμαν, Άρτερ, Κουκ (81' Γκραντέλ), Άιμπ (68' Αφόμπε), Κινγκ, Γουίλσον (68' Γκράμπαν)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζοσέ Μουρίνιο): Ντε Χέα, Βαλένσια, Μπλιντ, Μπαγί, Σο, Φελαϊνί, Ερέρα, Μάτα (75' Μχιταριάν), Ρούνεϊ (89' Ντεπάι), Μαρσιάλ (85' Σνάιντερλεν), Ιμπραΐμοβιτς

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα