Μπατιστίνι: «Ο Νικόλα διάλεξε Ολυμπιακό για να πετύχει και να καθιερωθεί»!

Μπατιστίνι: «Ο Νικόλα διάλεξε Ολυμπιακό για να πετύχει και να καθιερωθεί»!

Μπατιστίνι: «Ο Νικόλα διάλεξε Ολυμπιακό για να πετύχει και να καθιερωθεί»!

bet365

Επιτυχία και καθιέρωση αναζητά μέσω του Ολυμπιακού ο Νικόλα Λεάλι, όπως τονίζει ο ατζέντης του στον ιταλικό Τύπο μετά την οριστικοποίηση του deal.
Ο Γκρατσιάνο Μπατιστίνι, ατζέντης του 23χρονου Ιταλού κίπερ, που ήρθε μαζί του στην Ελλάδα είπε στο Tuttojuve.com για:
Τον λόγο που ο Λεάλι επέλεξε τον Ολυμπιακό: Αναζητούσε μία λύση και μία ομάδα σε πιο υψηλό επίπεδο. Μία εμπειρία που δεν είχε ζήσει ποτέ έως τώρα και την βρήκε στο εξωτερικό. Η αγορά για τους τερματοφύλακες στην Ιταλία δεν είναι τόσο μεγάλη. Του δόθηκε μία μεγάλη ευκαιρία να πάει σε μία μεγάλη ομάδα και την άδραξε.
Το μέλλον του στην Γιουβέντους: Τώρα υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός. Πήγε στην Ελλάδα για να πετύχει και για να καθιερωθεί. Ο στόχος είναι να ανταποκριθεί πλήρως στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού.
Την πιθανότητα αποχώρησης του Νέτο και να άδειαζε έτσι μία θέση στο ρόστερ της Γιουβέντους για τον Λεάλι: Δεν συζητήσαμε ποτέ κάτι τέτοιο με την Γιουβέντους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα