Στα ερυθρόλευκα ραντάρ ο Καμανό!

Στα ερυθρόλευκα ραντάρ ο Καμανό!

Gazzetta team
Στα ερυθρόλευκα ραντάρ ο Καμανό!

bet365

Ο Ολυμπιακός φουλάρει μεταγραφικά και σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr ο Φρανσουά Καμανό αρέσει πολύ στους Ερυθρόλευκους!

Οι Πειραιώτες ανεβάζουν μεταγραφικούς ρυθμούς, η λίστα ολοένα και... μικραίνει, αφού μένουν οι καλές περιπτώσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Φρανσουά Καμανό της Μπαστιά αρέσει πολύ στον Ολυμπιακό, ο οποίος ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του, καθώς με το ταλέντο του έδειξε πως είναι ικανός για τη διαφορά. Ο 20χρονος εξτρέμ από τη Γουϊνέα εντοπίστηκε άμεσα, Μοντέστο, Καρεμπέ γνωρίζουν καλά τον ποδοσφαιριστή, όπως άλλωστε και η... Παρί!

Ενα ακατέργαστο διαμάντι!

Οκτώβριος του 2015 και η Παρί ταξιδεύει στην Κορσική για το ματς με τη Μπαστιά. Για... κακή της τύχη όμως ο Φρανσουά Καμανό ήταν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού! Ο Τύπος της Γαλλίας τόνισε πως χάθηκε η ευκαιρία για τους Παριζιάνους να δουν μια... παράσταση του νεαρού εξτρέμ! «Φρανσουά Καμανό, ένα όνομα που αξίζει να θυμόμαστε και στην Παρί πρέπει να κοιτάξουν το μέλλον» ανέφερε η «Parisien». Ο νεαρός από τη Γουϊνέα έχει όλα τα χαρακτηριστικά που θα κάνουν έναν μεγάλο σύλλογο να τον παρακολουθήσει στενά.

Δοκιμάσθηκε στην ΑΪΚ, αλλά δεν ήθελε ο ίδιος να κάνει εκεί το πρώτο του μεγάλο βήμα. Εκανε προπονήσεις και με τη Βιγιαρεάλ, αλλά η Ρεν του έδωσε περισσότερα κίνητρα! Το οικονομικό, αλλά και αθέτηση υποσχέσεων προσέφεραν την ευκαιρία στη Μπαστιά να μπει στο «κόλπο» και τον Ιούλιο του 2014 να του δώσει το πρώτο του μεγάλο συμβόλαιο! Πως χαρακτηρίστηκε η πρώτη του χρονιά στη Ligue 1; «Τres magnifique»! Τέσσερα γκολ, τρεις ασίστ και 24 εμφανίσεις, οι 19 ως βασικός!

Η δεύτερη χρονιά του άρχισε καλά, αλλά δυο γρήγορες κόκκινες κάρτες κι ένας τραυματισμός τον έβγαλαν εκτός ρυθμού! Αλλωστε, από τα μέσα Σεπτέμβρη μέχρι το τέλος του 2015 πρόλαβε να παίξει μόλις… ένα ματς! Ένα γκολ στην πρεμιέρα και δυο στο φινάλε κόντρα στη Ρεν ήταν η επιθετική του συνεισφορά! Ωστόσο, το όνομά του φιγουράρει ακόμα στα ταλέντα που δεν πρέπει να βγάλεις από τη λίστα σου!

Φουλ ενέργεια, πολυθεσίτης, αφού μπορεί να παίξει εύκολα στα άκρα, αλλά και πίσω από τον επιθετικό! Ιδανικός για ομάδα που έχει την κατοχή, εκρηκτικός, ικανότατος στο να δημιουργεί ρήγματα! Τρελαίνεται όμως για αντεπιθέσεις, με ύψος 1.82 και δύναμη βγάζει πολύ γρήγορα την ομάδα του στην επίθεση!

Πως τον χρησιμοποίησαν οι Κορσικανοί; Ο Καμανό ήταν εξαιρετικός στα δεξιά στο 4-2-3-1, αλλά και ως εξτρέμ στο 4-3-3. Ο ίδιος πάντως έχει τονίσει πως θέλει να παίζει στο κέντρο και να κουβαλά τη μπάλα στην αντίπαλη περιοχή! Είναι ένα… ακατέργαστο διαμάντι, που με την απαιτούμενη ανάπτυξη θα μπορούσε να μετατραπεί σε έναν συναρπαστικό επιθετικό! Οι άνθρωποι της Παρί είπαν πως δεν είναι ακόμα έτοιμος για τα… φώτα του Παρισιού, αλλά παραμένει παίκτης που θα τον παρακολουθούν στενά!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα