Ibarbo's day! (pics)

Ibarbo's day! (pics)

Νίκος Αθανασίου
Ibarbo's day! (pics)

bet365

Κεντρικό πρόσωπο στην προπόνηση της Παρασκευής ο Βίκτορ Ιμπάρμπο. Διαβάστε για την... πρεμιέρα του Κολομβιανού. ΤΕΧΕΛΕΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

Η μεγάλη επένδυση του Παναθηναϊκού αυτό το καλοκαίρι, ο ποδοσφαιριστής που ήρθε για να αλλάξει τις ισορροπίες και να ισχυροποιήσει αρκετά την ήδη ισχυρή γραμμή κρούσης του «τριφυλλιού», ο Βίκτορ Ιμπάρμπο έπιασε δουλειά!

Ο Κολομβιανός που ενσωματώθηκε στην αποστολή το βράδυ της Πέμπτης, έκανε την πρώτη του προπόνηση στο Τέχελεν και έδειξε να μπαίνει με το... καλημέρα στο κλίμα παρά την κούραση από τα συνεχόμενα ταξίδια των τελευταίων ημερών. Ήταν ευδιάθετος ενώ ιδιαίτερη εντύπωση έκανε ο χρυσός σταυρός που κοσμούσε τον λαιμό του, δείγμα της πίστης του στον Χριστιανισμό.

Από κοντά με τους ισπανόφωνους και με σωματική διάπλαση που θυμίζει σπρίντερ(φημίζεται για την ταχύτητά του), ο Λατινοαμερικάνος επιθετικός ήταν απλός στις επαφές του κατά την διάρκεια των ασκήσεων και του διπλού. Έδινε την μπάλα με την μία ενώ ήταν «μέσα» στις φάσεις. Θα μπορούσε, μάλιστα, να ανοίξει και... ανεπίσημο λογαριασμό, όμως, ο Κοτσόλης απόκρουσε το σουτ.

Το απόγευμα δεν θα αγωνιστεί στο φιλικό με την Άαχεν, θα ακολουθήσει δικό του πρόγραμμα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τον δούμε στο δεύτερο φιλικό των «πρασίνων» την Κυριακή κόντρα στην Σιφόλντε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα